Aliağa'da tüm kurslar ertelendi!

Aliağa'da tüm kurslar ertelendi!

Yeni tip koronavirüs salgını (Kovid-19) mücadelesi kapsamında Aliağa Belediyesi bünyesindeki tüm kültürel, sanatsal ve sportif kurslar 30 Nisan tarihine ertelendi.

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı’nın Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında yayınladığı genelgenin ardından, 16 Mart tarihi itibariyle hizmeti durdurulan tüm kurslar 30 Nisan’a kadar hizmet veremeyecek.   Alınan karara göre; kurslar, eğitim faaliyetleri, kültürel ve sportif etkinlikler, Nadir Nadi Kütüphanesi, Aliağa Gençlik Merkezi'ndeki fitness, havuz ve diğer aktivite alanları, Rehabilitasyon Merkezi, Satranç Kulübü, Kış Spor Okulları, konser ve benzeri tüm etkinlikler ertelendi edildi. 

ALİAĞA BELEDİYESİ’NİN KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ SÜRÜYOR

Halk sağlığı açısından büyük tehlike oluşturan koronavirüs salgınına karşı mücadele çalışmalarına hızla devam eden Aliağa Belediyesi, vatandaşların sıklıkla kullandıkları okul, cami, ulaşım araçları gibi toplu yaşam alanlarında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Aliağa Belediyesi, yapılan dezenfekte çalışmalarının yanı sıra büyükten küçüğe binlerce insanın toplu olarak yararlandığı kursları da koronavirüs tedbirleri kapsamında 30 Nisan tarihine kadar erteleme kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.