Aliağa'daki 5,5 milyon liralık kablo hırsızlığında 3 şüpheli yakalandı

Aliağa'daki 5,5 milyon liralık kablo hırsızlığında 3 şüpheli yakalandı

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Aliağa'da yürüttüğü çalışma kapsamında, yaklaşık 5,5 milyon lira değerindeki iş yeri kablo hırsızlığına ilişkin 3 şüpheli yakalandı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması ile suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 22 Ağustos 2026 tarihinde meydana gelen ve yaklaşık 5 milyon 500 bin lira değerinde zarara neden olan iş yerinden kablo hırsızlığı olayıyla ilgili çalışma gerçekleştirdi.

f1f.jpeg

Yürütülen soruşturma sonucunda olaya karıştığı belirlenen 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden iki kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, bir şüpheli tutuklanarak Menemen T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı, kamu düzeni ile genel emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini bildirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.