Alim Karaca 12 dakika boyunca küfretti

Alim Karaca 12 dakika boyunca küfretti

Eleştirilerine devam eden Yıldız'ı arayan Karaca'nın 12 dakika boyunca küfrettiği ileri sürüldü.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Lokman Hekim Fethiye Belediyespor hakkında kendisini eleştiren Serkan Yılmaz isimli vatandaşı arayan Karaca, 12 dakika boyunca Yılmaz'a küfürler etti.. Konuşmanın bir kısmını yayınlayan Yılmaz, savcılığa gidip şikayetçi oldu.

Serkan Yalnız isimli bir vatandaş, Facebook üzerinden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un kötü yönetildiğine yönelik bir eleştiride bulundu.

Yıldız, belediyenin kulübe sahip çıkmasını talep ederek duruma bir an önce el konulmasını istedi. İddiaya göre, Belediye Başkanı Alim Karaca, Serkan Yalnız'a temmuz ayında mesaj atarak "Bu işlere burnunu sokma" diye tehdit etti.Eleştirilerine devam eden Yıldız'ı arayan Karaca'nın 12 dakika boyunca küfrettiği ileri sürüldü. Ailesine de küfür edildiğini söyleyen Yıldız, Karaca'nın 68 defa küfrettiğini belirterek Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu.

KONUŞMANIN BİR KISMINI YAYINLADI

Bahsi geçen konuşmanın bir kısmı da yayınlandı. Konuşmada "Gerçekler hoşunuza gitmedi mi?" diyen Yıldız'a, karşı taraftan küfürlü yanıtlar geldiği duyuluyor.

alim-karaca-kufur.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.