Alin’s ile plaja lezzet geldi

Alin’s ile plaja lezzet geldi

Alin’s, 9. Şubesini Urla İçmelerde bulunan Megapol Urla Evleri’nde açtı.

Alin’s, 2006 yılında yüzde 100 yerli sermaye ile yola çıktı. Konsepti, lezzeti ve marka bilinci ile hızlı büyüyen Alin’s kısa sürede 9 şubeye ulaştı. Ancak hedef, çok daha büyük ve sürprizler Alin’s severlerle buluşmayı bekliyor. 
Bu sürprizi zamanı geldiğinde firmanın açıklamasına bırakarak, Alin’s’in son yatırımından söz edelim. Alin’s, Megapol Urla Evlerine açtığı Alin’s Urla Beach şubesi ile ilk kez sahile indi. Sahile inmesiyle birlikte de ancak büyükşehirlerde bulabileceğiniz kalite, konfor ve lezzeti de plaja kadar taşıdı. 

"Doğru lokasyon, doğru zaman ve doğru yatırımcı" ilkesi ile ilerleyen Alin’s, bu sihirli dengeli yakaladığında ise büyümekten hiç tereddüt etmiyor.


TÜRK VE DÜNYA LEZZETLERİNİ SUNUYOR
 

Alin’s işletmeleri; Türk ve dünya mutfaklarının seçkin lezzetlerini, kendi tarzı ve özgün sunumlarıyla misafirleri ile buluşturuyor. Bu anlamda belki de yeme-içme sektörünün en geniş menülerinden birine sahip olan Alin’s’in lezzetlerine; özgün mimari ve dekorasyonu ile huzur ve keyif de eşlik ediyor. 

2012 yılı içerisinde UFRAD´a üye olarak "Uluslararası Marka" niteliği kazanan firma, bu doğrultuda, büyüme hedeflerini de genişletti. Şu anda İzmir ve Muğla’da toplam 9 adet şubeye ulaşan Alin’s’in büyüme hedef bölgeleri arasında İzmir, Aydın, Denizli, Manisa, Bursa, Eskişehir gibi Ege ve yakın bölgeler var. Alin’s, Master Franchising modeli ile de Ankara, İstanbul, Kayseri, Gaziantep ve Trabzon bölgelerinde olmayı planlıyor. 


ALİN’S URLA’DA BEACH’E UZANDI 

Markanın ilk beach yatırımı ile ilgili bilgi veren Alin’s Operasyon Koordinatörü Şenol Girgin, şöyle konuştu:
“Bildiğimiz en iyi iş olan, yeme-içme sektörüne bir de eğlence sektörünü ekleyerek 2017 yılında Alin’s Beach’i hizmetine sunduk. Alin’s Beach, İzmir merkeze 20 dakikalık Urla İçmeler mevkiinde yer alıyor. Tek oturumda 750 kişi kapasiteye sahip tesisimizde yarı olimpik havuz, çocuk havuzu, çocuk oyun kulübü, beach volleyball, iskele ve loca alanları yer alıyor. 


Misafirlerimiz çocuklarını eğitmenler eşliğindeki çocuk kulübüne bırakarak gönüllerince güneşlenebilir, denizin ve havuzun keyfini çıkarabilirler. Kum plaj ve çim alanın bir arada olduğu 750 metre sahil şeridine sahip Alin’s Beach’te rahat şezlonglar, minderler, şezlong sandalyeler ve mega şemsiyeler ile konforu misafirlerimizin hizmetine sunuyoruz. Misafirlerimiz yer sorunu bulunmayan otoparkımızdan ücretsiz yararlanabilir. Sabah 09:00 akşam 21:00 arası hizmet veren işletmemizde, Snack mutfakta Alin’s lezzeti ve  standartlarını bulabilir, yaz için hazırlanmış içecek menüsüyle de  serinleyebilirsiniz. Yazlık işletmelerde sorun haline gelen ‘hesap ne kadar gelir acaba’ stresi yaşamayacağınız Alins’s  Beach’te kalite fiyat performansı da misafirlerimiz mutlu edecek seviyede..”

GEMİ RESTAURANT HİZMETE GİRİYOR
 

Bu yıl havaların da sıcak gitmesi ile sezonun Ekim ayına kadar uzayabileceğini belirten Girgin, Eylül sonunda hizmete girecek olan Alin’s Gemi Restaurantın da müjdesini verdi. 
Girgin, “Alin’s Beach ile aynı alanda bulunan, plaja 50 metre mesafedeki restoranımız balık konseptinde hizmet verecek. Ve hafta sonları deniz manzaralı havuz başında açık büfe kahvaltı servisi ile gününüze renk katacak. Bir sonraki adımda ise kahvaltı, beach kullanımı ve akşam yemeğini birleştirerek paket programlar hizmetinize sunacağız” dedi.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum