ALİŞAN, SEDA SAYAN VE ASENA’LI GECE!...

ALİŞAN, SEDA SAYAN VE ASENA’LI GECE!...

Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de düzenlenen muhteşem gecede Alişan ve Asena gelen konuklara unutulmaz bir gece yaşattılar.

Yaklaşık bin kişinin hınca hınç doldurduğu salonda alkış ve tezahürat sesleri gece boyunca hiç dinmedi. Geceye misafir olarak gelen Seda Sayan’da yakın dostu olan Alişan’ı kırmayıp herkesin dilinde slogan olan şarkısı “Karagözlüm”ü yoğun istek üzerine iki kez arka arkaya okudu.

Alişan’ın Nuhun Gemisi sahnesi için hazırladığı Türk Halk Müziği, Arabesk, Türk Sanat Müziği ve Pop müzikten oluşan repertuarı ile Kıbrıslıları biran olsun yerine oturtmadı. Ayrıca şıklığı ile de göz dolduran Alişan, en kısa zamanda tekrar buraya geleceğini söyledi.

Kıbrıslılarca “Dansın Sanat Güneşi” adı verilen Asena yenilediği müzik repertuarı ve  eşsiz figürleriyle salonu adeta büyüledi.

Asena sahneden indikten sonra soluğu uzun zamandır görmediği ”Seda Ablası”nın yanında aldı. Seda Sayan; ”Seni sahnede hayranlıkla ve gözümü kırpmadan izledim. Erkan’a da senin ayağında kurşundan dolayı platin olduğunu söyleyince seni ayağa kalkıp alkışladık diyerek ve Kıbrıslıların taktığı ‘Dansın Sanat Güneşi’ lafını çok beğendiğini söyledi.

Bu başarılı organizasyonun mimarı ve Casinonun yöneticisi Süleyman Leventoğlu ve yardımcısı Refiye Sarı program sonrasında yaptıkları açıklamada sanatçılarını göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik edip 26 Kasım’da da Ebru gündeş’i ağırlıyacaklarını belirtti…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.