Alkışlar Kani Beko'ya

Alkışlar Kani Beko'ya

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda CHP İzmir İl Örgütü tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene katıldı.

Medya Ege- Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 101’inci yılı İzmir’de CHP İl Örgütü tarafından da kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına CHP İzmir Milletvekili Kani Beko da katıldı.

Törene CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Gençlik Kolları İl Başkanı Ozan Uyan, Kadın Kolları İl Başkanı Nurdan Şenkal Uçar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir Milletvekillerinden Atila Sertel, Tacettin Bayır, Kamil Okyay Sındır, Sevda Erdan Kılıç, Murat Bakan, Mahir Polat, Bedri Serter, Ednan Arslan, Özcan Purçu, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe de katıldı.

CHPli Kani Beko, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreninden sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi temizlik görevlileri ile bol bol sohbet ederek vakit geçirdi. İşçilerin bayramını kutlayan Kani Beko, işçilere yanında bulunan Atatürk  ve Türk bayraklı maskelerden hediye etti. 

img_8098.jpgimg_8099.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum