Alkollü sürücü dehşet saçtı!

Alkollü sürücü dehşet saçtı!

Denizli’de kırmızı ışıkta geçen alkollü sürücünün neden olduğu kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Denizli Merkezefendi Sümer Mahallesi'nde meydana gelen kazada İzmir Bulvarı üzerinden Sarayköy istikametine doğru seyir halinde olan H.İ. (31) kontrolündeki 20 H 5697 plakalı otomobil, kırmızı ışıktan geçtikten sonra kavşaktaki M.A. (38) idaresindeki 20 ALL 20 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı.

aw689527-01.jpg

Can pazarı yaşandı

Sürücü M.A. ile eşi ve çocuğunu hastaneye kaldırıldı. Sürücü H.İ. ve ismi belirlenmeyen yolcu kişi, sıkıştığı yerden kurtarıldıktan sonra hastanelere kaldırıldı ancak ismi belirlenemeyen kişi hayatını kaybetti.

aw689527-03.jpg

“Arabaya çarpan sürücü alkollüymüş”

Kazayı anlatan park halindeki aracın sahibi İsmail Akbay olayla ilgili şu açıklamayı yaptı; "20 FK 434 plakalı araç sahibiyim. Ben evde otururken, aracım üzerimden telefon numaram olduğunda dolayı vatandaş beni aradı. Olay yerine gelin bir kaza oldu diye söyledi. Bende kalktım arabanın başına geldim. Şu anda baktım ki aracımda büyük bir masraf var, bir kaza sonucu hasar oluşmuş. Sanırım bizim arabaya çarpan sürücü alkollüymüş. Trafik ekiplerinde kaçarken diğer taraftan gelen araca çarparak benim otomobile vurduğunu söylediler."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.