Allianz Türkiye'den Mastercard iş birliği

Allianz Türkiye'den Mastercard iş birliği

Allianz Türkiye, Mastercard iş birliğiyle yepyeni bir ödeme deneyimi sunuyor.

Varoluş amacı “Allianz Seninle”yi tüm iş süreçlerine entegre eden Allianz Türkiye, kullanım alışkanlıklarını ve dijital gelişmeleri yakından takip ederek, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Geleceğin Allianz’ını dijital teknolojiyle inşa eden Allianz Türkiye, müşterilerini kullanıcı dostu bir ödeme deneyimiyle bir araya getiriyor. Mastercard’ın kart saklama çözümü Masterpass ile iş birliği yapan Allianz Türkiye, müşterilerine ödemelerini Allianz’ım mobil uygulaması üzerinden hızlı, kolay ve güvenli şekilde tamamlama imkânı sunuyor.

1643178839-mobil-uygulama.png

Sigorta sektöründe ödeme sistemlerine Masterpass’i entegre eden ilk kurum olan Allianz Türkiye müşterilerine, istedikleri takdirde, farklı uygulamalardaki Masterpass altyapısında kayıtlı olan kartlarını Allianz’ım uygulamasında da görüntüleyip, ödemelerini tek adımda tamamlayabilme kolaylığı getiriliyor. Allianz müşterileri ödeme yaparken birçok kayıtlı kart arasından seçim yapabiliyor veya yeni kartlarını Allianz’ım uygulamasına kaydedip sonraki poliçe ödemelerinde de tek adımda ödemelerini tamamlayabiliyorlar.

İlk aşamada hayat dışı ürünlerin ödemelerinin yapılabileceği Masterpass altyapısı kısa süre içerisinde diğer poliçelerin ödemeleri için de kullanılabilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.