Alman seyahat acenteleri güvenli tatil için alınan önlemleri tanıttı!

Alman seyahat acenteleri güvenli tatil için alınan önlemleri tanıttı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile SunExpress, Alman seyahat acentesi yetkililerine, Türkiye’de güvenli tatil için alınan önlemleri tanıttı. 

Alman yetkililer, Ege’nin eşsiz doğasında gerçekleşen gezi ile birlikte, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Güvenli Turizm Sertifika Programı’nı Mövenpick Hotel Izmir’in konaklama sponsorluğunda deneyimleme imkânı buldular. 

erhan-cetin.jpg

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile SunExpress, Almanya’nın önde gelen turizm acentelerini 16-19 Temmuz’da İzmir ve Kuşadası’nda ağırlayarak, Türkiye’nin güvenli tatil seçeneklerini alınan tüm önlemler ile birlikte Alman temsilcilere tanıttı. TUI ve Alltours gibi tur operatörlerini temsil eden ve Almanya’nın yedi farklı şehrinden organizasyona katılan seyahat profesyonelleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Güvenli Turizm Sertifika Programı’nı Mövenpick Hotel Izmir‘de deneyimleme imkanı buldu. Her türlü önlemin alındığı otel, tanıtım etkinlikleri kapsamında organizasyonun konaklama sponsoru olarak Alman misafirleri en iyi şekilde ağırladı. 

Mövenpick Hotel Izmir Genel Müdürü Erhan Çetin „İzmir’i tercih edilecek bir destinasyon olarak tanıtmayı amaçlayan projelere her zaman destek verdik. SunExpress ile daha önce birçok organizasyonda beraber çalıştığımız gibi, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın hayata geçirdiği Güvenli Turizm Sertifikasını da aldık. Ayrıca tüm Accor otellerinde Güvenilir denetleme kuruluşu Bureau Veritas tarafından yapılan denetimlerin ardından ALLSAFE temizlik ve önlem etiketini de almaya hak kazandık. Aldığımız bu önlemlerin ardından, Türkiye’de güvenli tatilin nasıl sağlandığını bu sponsorlukla göstermek istedik. Türkiye’nin ve İzmir’in tanıtılması için Mövenpick Hotel Izmir olarak her türlü desteğe her zaman hazırız.“ Dedi. 

1 Temmuz itibariyle kapılarını misafirlerine yeniden açan Mövenpick Hotel Izmir, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Güvenli Turizm Sertifikasyon Programının yanında, Accor tarafından geliştirilen, ALLSAFE hijyen ve güvenlik sertifikasını da kısa sürede alarak, misafirlerine güvenli ve rahat bir konaklama sunuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.