Almanya'dan Bir Kira Bir Yuva Kampanyasına destek oldular

Almanya'dan Bir Kira Bir Yuva Kampanyasına destek oldular

Almanya’nın Osnabrück Konservatuvarı Türk Halk Müziği Bölümü Kurucusu ve Öğretim Görevlisi İzmirli İsmail Türker, müzisyen arkadaşları ve öğrencileri ve STK’lar Bir Kira Bir Yuva Kampanyasına destek oldu.

Almanya’nın Osnabrück kentinde yaşayan, 2000 yılında konservatuarda Türk Halk Müziği Bölümü’nü kuran ve öğretim görevlisi olarak halen çalışan İsmail Türker, herkesi üzen, acıya, hüzne boğan depremle ilgili olarak harekete geçtiklerini söyledi.

ismailturker-2.jpg

Türker şunları aktardı: “Bu depremle ilgili bizlerde dayanışmaya karar verdik ve müzisyen arkadaşlarımla, öğrencilerimle, Osnabrück kenti Tiyatro sanatçıları ve bizimle birlikte dayanışan STK’larla birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bir Kira Bir Yuva Kampanyası ile dayanışma konser etkinlikleri başlattık. 11 Mart Dünya Kadınlar Günü Dayanışma Konseri, 18 Mart Dayanışma Yaşatır Konseri ile 28 Nisan’da yapılacak Çocuklardan Çocuklara Dayanışma Konseri’nin gelirleri ile kampanyaya katılmak istiyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i kutluyor barış ve demokrasi kenti İzmir halkına selam ve saygılarımızı sunuyoruz. Dayanışma yaşatır” dedi.

ismailturker-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.