Almanya'dan İzmir'e geldi, sağlığına kavuştu

Almanya'dan İzmir'e geldi, sağlığına kavuştu

Ekol Hastanesi'nin, Avrupa sağlık turizmi dijital pazarlaması ve tanıtımını gerçekleştiren danışman Berfu Tokman, İzmir'in yurtdışından sağlık turizmi konusunda talep gördüğünü belirtti.

Almanya'nın Köln şehrinde yaşayan; aşırı kilolardan kurtulmak ve sağlıklı bir yaşama kavuşmak için İzmir'e gelen Ayşe İnce, Ekol Hastanesinde tüp mide ameliyatı geçirdi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren başarılı bir operasyon geçiren 63 yaşındaki Ayşe İnce, kendi vatanında ve kendi dilinde derdini anlatarak tedavi olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi; yurtdışında yaşayan herkesi de bu imkanlardan faydalanmasını istediğini dile getirdi. Şu anda 115 kilo olduğunu ve 6 ay içinde 80 kilonun altına inmeyi hedeflediğini belirten İnce, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Türk hekim ve hastane kalitesinin iyi bir seviyede olduğunu ifade eden Berfu Tokman da İzmir'in gerek ulaşım kolaylığı, gerekse de kent yaşamının çekiciliğiyle çok geniş bir pazara hitap ettiğini dile getirdi.

Sağlık turizmi konusunda A'dan Z'ye hizmet verdiklerini kaydeden Tokman, “ Ekol Hastanesi Avrupa hastaları için pazarlama içerisinde birebir iletişim halindeyiz. Onlara güvenli bir tedavi süreci yaşatmak en büyük hedefimiz. Uçak bileti, otel konaklaması, vip araçla ulaşım, yabancı dil bilen refakatçi ve hukuki konulara kadar danışmanlık hizmeti alabileceklerini aktarıyoruz. Hastanelerin kurumsal yurtdışı ilişkileri çözüm ortağı olarak onlara hizmet ediyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.