Alpat Optik büyümeye devam ediyor!

Alpat Optik büyümeye devam ediyor!

Yıllarca Kemeraltı’nda hizmet verdikten sonra sektörden ayrılan 2. kuşağın iş yaşamına atılmasıyla geçtiğimiz yıl Özel Sağlık Hastanesi yanında tekrar faaliyete başlayan Alpat Optik, 2.ci şubesini de hayata geçirdi.

2.ci şubesini başlangıç noktası olan 1. Beyler Fevzipaşa Mahallesi’nde açan Alpat Optik, 85’li yıllarda hizmet verdiği İzmir Kemeraltı Çarşısına da dönmüş oldu. Yaşamış olduğumuz Covid-19 sürecinde mağazaları ozonlama ve ultraviyole sistemi ile koruyan optik mağazası bünyesinde yer alan seçkin markaları uygun fiyatla müşterileri ile buluşturuyor.

Sektöre mola verdikten sonra önce Alsancak ardından Covid-19 sürecine rağmen  Kemeraltı’na güçlü bir dönüş yapan Alpat Optik, müşterilerinin güvenle alışveriş yapacağı mağazaları da sektörün deneyimli ismi Levent Başakın’a  emanet.

Optik konusunda yıllarca İzmirliler’in vazgeçilmezi olan efsane optik firması Alpat Optik genç girişimci Ege Alpat’la yeni neslin de tercihi olmak istiyor.

Güneş gözlüğü ve optik lens konusunda ihtiyacı olanlar geniş bir yelpazeye sahip olan Alpat Optik’te Burberry’den Ray Ban’a, Dolce Gabbana’dan Bulvgari, Prada ve Chanel’e kadar dünyaca tanınmış markaların son trendlerini ve optik lenslerini SGK anlaşmalı Alpat Optik standlarında bulabilecekler.

See how good looking yo are (Bak ne kadar güzel görünüyorsun) parolasıyla sektöre 2.ci mağazasınıı kazandıran Alpat Optik’in sahibi Ege Alpat hedeflerinin iyi markaları en uygun fiyata müşterilerle buluşturmak olduğunu belirtti. Genç girişimci Alpat, “Kemeraltı ve Alsancak’ta yıllarca hizmet ettikten sonra ara verdiğimiz sektörde Alpat Optik’i yeniden canlandırmak istedim. Sektörün efsane ismi Levent Başakın’ın müdürlüğünü yapacağı mağazalarımız da, müşteri memnuniyetini esas alarak, kalite, güler yüz ve güvenilir hizmetin temsilcisi olacağız. En iyi hizmeti ve ürünleri sunarak kuruluşumuzu sektörde üst sıralara taşımak istiyoruz. Her geçen gün artan bir dinamizm ve heyecanla gelişimimizi sürdürecek şubeleşmeye önem vereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.