Alpay Okyay'dan KDV açıklaması

Alpay Okyay'dan KDV açıklaması

Yeme-içme sektöründe çalışan esnafların kullandığı ürünleri %1 KDV ile alıp %8 KDV ile sattığını söyleyen Adil Müftüoğlu Uğur Lokantası 3. Kuşak İşletmecisi Alpay Okyay, KDV sorunu ile ilgili devlet müdahalesi gerektiğini söyledi.

Nilda Altın Okay- Adil Müftüoğlu Uğur Lokantası 3. Kuşak İşletmecisi Alpay Okyay, KDV sorunu hakkında açıklamalarda bulundu. Yeme-içme sektöründe çalışan esnafların kullandığı ürünleri %1 KDV ile alıp %8 KDV ile sattığını söyleyen Okyay, "Bu zor dönemde mücadele veren, işveren ve çalışanlarıyla büyük bir kitle olan yeme-içme sektörüne devletimizin bu KDV sorunu ile ilgili müdahale etmesi gerekmektedir" dedi.

alpay-okyay-3.jpg

"Yeme-içme sektöründe esnafımız kullandığı ürünleri %1 KDV ile alıp %8 KDV ile satmaktadır. Bu durum esnafımıza büyük vergi yükü getirmekte, Pandemi ve üzerine gelen ekonomik kriz ile çok zor bir dönem yaşayan esnafımızın işini daha da zorlaştırmaktadır. Bu zor dönemde mücadele veren, işveren ve çalışanlarıyla büyük bir kitle olan yeme-içme sektörüne devletimizin bu KDV sorunu ile ilgili müdahale etmesi gerekmektedir." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.