Alpay Okyay'dan seçim açıklaması!

Alpay Okyay'dan seçim açıklaması!

İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Odası Başkanlığına aday olan ve kongre günü seçimden çekilen Alpay Okyay, açıklamalarda bulundu.

Medya Ege- İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Odası seçimlerine ve neden adaylıktan çekildiğine dair açıklama yapan Alpay Okyay, "Akabinde bazı şahısların hilelerine, art niyetli çirkin hareketlerine ve davranışlarına şahit oldum. Bu nedenle, Böylesi çirkinliklerin ve yanlışların olduğu yerde başarının gelmeyeceği, doğru işlerin olamayacağı inancı içerisinde bu dönem seçime girmedim" dedi.

whatsapp-image-2022-02-22-at-15-02-41.jpeg
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Alpay Okyay, "Dostlarıma Duyurumdur! Mart ayında gerçekleştirilen İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Odası seçimlerinde kongre günü adaylıktan çekildim, bu dönem seçime girmedim. Çünkü; Tek düşüncemin ve amacımın mesleğime ve esnafımıza daha iyi hizmet etmek olduğu bu yolda bu seçim dönemi üst kuruluşlardaki büyüklerimin tüm tavsiyelerini dinledim, dediklerini yaptım. Akabinde bazı şahısların hilelerine, art niyetli çirkin hareketlerine ve davranışlarına şahit oldum. Bu nedenle, Böylesi çirkinliklerin ve yanlışların olduğu yerde başarının gelmeyeceği, doğru işlerin olamayacağı inancı içerisinde bu dönem seçime girmedim. Ama herkes şunu iyi bilsin ki; Her platformda esnafımız için vizyonumuz, altyapımız ve tüm gücümüz ile doğru bir şekilde mücadelemiz devam edecektir. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

image-123986672.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.