Alper Alhat'tan referandum açıklaması

Alper Alhat'tan referandum açıklaması

Referandum sonucunu değerlendiren Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, Türkiye'nin sandıkta kararını verdiğini artık sıranın ekonomiye geldiğini, reformların hızlıca devreye alınması gerektiğini söyledi.

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, vatandaşlık görevini yapan Türk milletinin kararını verdiğini, sıranın ise ekonomiye geldiğini söyledi.

Türkiye’de yeni bir dönemin başlangıcı olarak ortaya konan referandumun altında yatan asıl hedefin “güçlü bir ülke, refah düzeyi yüksek bir toplum” olduğunu belirten Alhat, “Milletimiz bu beklentiyle kararını verdi. Şimdi bu hedefin gerçekleşmesi için çalışma zamanı.  Ekonomik reformlar bir bir hayata geçmeli” dedi.

Cumhurbaşkanlığı sisteminin bürokrasiyi azaltıp, karar sürecini hızlandıran ve istikrarı temel alan bir yapı olduğunu ifade eden Alhat, “Türk milleti artık kriz istemiyor, tartışma istemiyor. Tek bir isteği var geleceğe yürümek. Bu millet sandığa ihracaatı artırmak, tarımda millileşmek, ekonomide zirveye çıkmak için gitti ve tercihini yaptı. Bu millet en iyisi hak ediyor. En refah koşulları hak ediyor. Ve mazeret hiçbir şekilde yok. Hepimiz aynı gemideyiz. Yelkenler fora denildi, rüzgar da arkamızda. Geriye sadece ilerlemek kalıyor. Şimdi ekonomiye dört elle sarılma zamanı” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.