Alperen Ocakları'ndan Başkan Soyer'in açıklamasına tepki!

Alperen Ocakları'ndan Başkan Soyer'in açıklamasına tepki!

Alperen Ocakları İzmir İl Başkanı Eyüp Kuzucu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in açıklamalarına tepki gösterdi

Diyarbakır, Van ve Mardin belediye başkanlarının görevden alınmasına tepki gösteren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in açıklamaları tartışmaya neden oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Alperen Ocakları İzmir İl Başkanı Eyüp Kuzucu, Soyer'in neyi anlamak istemediğini çok iyi bildiklerini, İçişleri Bakanlığı belediye başkanlarının görevden alınmasına neden olan faaliyetleri ayrıntılı şekilde görsellerle paylaşmasına rağmen neye tepki gösterdiklerini İzmirlilerin anlaması gerekiyor diye konuştu.

BU TERÖRE DESTEĞİN BİRİNCİSİ DEĞİL..

Alperen Ocakları İzmir İl Başkanı Eyüp Kuzucu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in açıklamalarıyla teröre alenen destek verdiğini ifade ederek, "Biz Tunç beyi önceki dönemlerde de aynı çizgide açıklamalar yaparken görmüştük. Ancak bu sabah konuştukları tam bir akıl tutulmasıdır. Aksi halde kendisi de alenen terör işbirlikçisidir. Tunç bey cicili bicili laflarla demokrasi çığırtkanlığı yapacağına polisimizi şehit eden belediye başkanlarının terörist cenazesinde ne aradığını söylesin? Teröristlere VİP sağlık hizmeti sunanların, onların isimlerini sokaklara verenlerin, kuruluş yıl dönümlerini kutlayanların, alenen terör propagandası yapanların yanında belediye başkanlarının ne aradığını anlatsın? İzmirli'ye bu konuları sizce anlatabilir mi? Bu anlayışa sahip çıkan, olayı çarpıtarak keyfilikle suçlayan, demokrasi çığırtkanlığı yapan Tunç Soyer'in açıklamalarını bir İzmirli belediye başkanına yakıştıramıyoruz. İzmir yangınla boğuşurken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in terör işbirlikçilerinin derdini gündeme taşımasını da kınıyoruz." şeklinde konuştu.

İZMİRLİ'YE KONUŞAMAYACIĞINI BANTTAN OKUYOR

Başkan Tunç Soyer'in bu konudaki açıklamasının bir çok açıdan düşündürücü bulduklarını söyleyen Alperen Ocakları İzmir İl Başkanı Eyüp Kuzucu, Soyer'in bu konuşmaları İzmir'in hiç bir yerinde yapamayacağını sadece terör örgütü ve uzantılarına şirin gözükmeye çalıştığını kaydetti.

ÖTE YANDAN TWİTTERDA DA SERT AÇIKLAMALARDA BULUNDU

"Mahalle yanarken ...  saçını tararmış" atasözünü kullanarak twit atan Kuzucu, Tunç Soyer ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da hedef aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.