ALS için farkındalık zincirini Bergama bozdu!

ALS için farkındalık zincirini Bergama bozdu!

ALS hastalığına dikkat çekmek için İzmir Belediye Başkanlarının kendi aralarında başlattıkları acı biber yiyerek farkındalık yaratma kampanyasını bozan isim Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç oldu…

ALS (Amyatrofik Lateral Skleroz) hastalığı için farkındalık yaratmak amacıyla geçtiğimiz yıllarda sosyal medya üzerinden sürdürülen ve çok sayıda ünlünün kovayla kafalarından aşağıya buz dökmesi bu kez acı biber yeme kampanyasına dönüştü.

2018 yılının Şubat ayından itibaren devam eden kampanyaya İzmir’deki belediye başkanları da katıldı. İlk olarak Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, acı biber yediği videosunu sosyal medya hesabında paylaştı ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya meydan okudu. Çağrıya karşılık veren Başkan Atila ise adresi Foça’ya kırdı. Atila, Piriştina’dan aldığı meydan okuma mesajını Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a iletti. Başkan Demirağ da kayıtsız kalmadı ve o da Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’e meydan okudu fakat Gönenç, bu meydan okumaya karşılık vermedi. 

Gönenç, böylesi önemli bir hastalık için başlatılan kampanya zincirini bozması ve bu nedenle Partisi CHP’ye gelen tepkilerden dolayı sosyal medyada başta CHP'liler olmak üzere çok sayıda vatandaşın sert eleştirilerinin hedefi oldu.



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.