Alsancak Rotary, eğitime destek oluyor!

Alsancak Rotary, eğitime destek oluyor!

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu İzmir Alsancak Rotary Kulübü Toplum Birliği Okulu olan Menderes Yeni Şaşal İlkokulu’nun bir yıllık kırtasiye ve sarf malzemelerinin temini için okula ziyarette bulundu.

Alsancak Rotary Kulübü Toplum Birliği Okulu olan Menderes Yeni Şaşal İlkokulu’na 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için ihtiyacı olan kırtasiye ve diğer malzemeleri teslim etti. Çocuklara küçük hediye paketlerinin de hazırlandığı ziyarette hep birlikte bahçede oyunlar oynandı, şarkılar söylendi.

alsancak-rk-yeni-sasal-ilkokulu-ziyaret-foto-7.jpg

Her şey Eğitim için…

Alsancak Rotary Kulübü Başkanı Ayşegül Kurtel, “Çocuklar önceliğimiz, onlar geleceğimiz… Dönem içerisinde Toplum Birliği Okulumuz olan Yeni Şaşal İlkokulumuzla gerçekleştirmeyi planladığımız birkaç güzel projemiz daha var. Bunlardan biri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Atatürk ve Cumhuriyet konulu bir resim yarışması düzenleyerek çocuklarımızı Anıtkabir’e götürüp orada bu resimlerle bir sergi düzenlemek ve Ata’yı ziyarette etmek. Onlar için yaptığımız her şey bizim geleceğimize birer yatırım… Bir çocuk gelişir dünya değişir.” şeklinde konuştu.

alsancak-rk-yeni-sasal-ilkokulu-ziyaret-foto-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.