Alsancak Rotary Kulübü’nde  bayrak değişimi

Alsancak Rotary Kulübü’nde bayrak değişimi

Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu İzmir Alsancak Rotary Kulübü’nde 2020-2021 Dönem Başkanı Sezai Nüzhet Noyan görevini 2021-2022 Dönem Başkanı Ayşegül Kurtel’e devretti.

İzmir Alsancak Rotary Kulübü’nün Başkanı Ayşegül Kurtel oldu. 2020-2021 Dönemi Federasyon Başkanı Ertan Soydan, 2021-2022 Dönemi Federasyon Başkanı Nedim Atilla, Federasyon Başkan Yardımcıları Cem Menkü, Mustafa Kemal Nas, kulüp üyeleri ve eşlerinin katılımlarıyla gerçekleşen devir teslim töreninde Ayşegül Kurtel “Hizmetlerimizle Hayatları Değiştirelim” diyerek görevi devraldı.

foto-2-aysegul-kurtel-nedim-atilla.jpg

İzmir’in en eski ve en köklü kulüplerinden biri olan 44 yıllık geçmişe sahip İzmir Alsancak Rotary Kulübü’nde görevi devreden Avukat Sezai Nüzhet Noyan, “Kulübümüz birbirinden değerli üyelerimizin aidiyet duygusu ve bir aile olma bilinciyle hareket ettiği harika bir dönem geçirdi. Pandemi dönemi olmasına rağmen gerek kulüp içerisindeki dinamiğimiz, gerekse dışa dönük projelerimizle ihtiyaç duyulan her alanda insana dokunan çok önemli projeler yürüttü. Bu dönem Rotary tarihinde bildiğimiz kadarıyla bir ilki de gerçekleştiriyoruz. 44 yıllık geçmişi bulunan kulübümüzü anlatan bir belgesel film çekiyoruz. Her zaman daha iyisini yapmaya devam edeceğiz çünkü bu yılki sloganımızda olduğu gibi ‘Topluma Hizmet Yeteneği Alsancak Rotary Kulübü’nün Genleri’nde Var’. Sevgili Ayşegül Kurtel’in çıtayı daha da yükseklere taşıyacağını düşünerek başkanlık görevinde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Görevi devralan Ayşegül Kurtel ise, “Üyesi olmaktan onur duyduğum Alsancak Rotary Kulübü’nde başkanlık yapmak benim için çok büyük bir gurur. Beni bu aileye dahil eden çok sevgili arkadaşlarım Prof. Dr. Konca Yumlu’ya, Berrin Ertürk’e ve bu ailedeki herkese gönülden teşekkür ediyor, çok güzel bir dönem olmasını diliyorum.” diye konuştu. İzmir Alsancak Rotary Kulübü’nün devir teslim töreni pasta kesimi ile sona erdi.

--

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.