Alsancak Rotary Kulübü'nden yanan ormanlar için kermes!

Alsancak Rotary Kulübü'nden yanan ormanlar için kermes!

Alsancak Rotary Kulübü “Yanan Ormanlar Yararına” Yılbaşı Kermesi gerçekleştirdi.

Rotary 2440. Bölge Federasyonu İzmir Alsancak Rotary Kulübü geçtiğimiz yaz ülkenin pek çok yerinde çıkan orman yangınlarında kaybedilen alanların tekrar ağaçlandırılması ve bölge halkına umut olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu yıl 3. sü gerçekleşen Alsancak Rotary Geleneksel Yılbaşı Kermesi’nde birbirinden güzel yılbaşı süsleri ve hediyelik ürünler bölge halkına umut olmak için ziyaretçilerle buluştu.

alsancak-rk-yilbasi-kermesi-6.jpg

Alsancak Rotary Kulübü Başkanı Ayşegül Kurtel, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yaz aylarında iklim değişikliğinin de etkisiyle ülkemin pek çok yerinde orman yangını meydana geldi. Bizler Rotaryenler olarak hemen bu konuda harekete geçtik, bölgede bulunan Rotary Kulüplerimizle iş birliği içerisinde Toplum Birlikleri kurduk ve bu sayede bölge halkının yaralarını sarmaya çalıştık. Yangın bölgelerinde çalışmalarımız devam ederken biz de fon yaratmak adına çeşitli projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu yıl 3.sünü düzenlediğimiz Alsancak Rotary Geleneksel Yılbaşı Kermesimizi de bu amaç doğrultusunda gerçekleştirmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kermesimize katılan, destek veren ve gelen herkese çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

alsancak-rk-yilbasi-kermesi-8-bulent-senocak.jpg

İki gün süren kermeste Alsancak Rotary Kulübü üyesi Yazar Bülent Şenocak da son romanı “Kan İftirası”nı kermese katılan okuyucuları için imzaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.