Alsancak Rotary'de Mustafa Nafiz Delen’e dönemi!

Alsancak Rotary'de Mustafa Nafiz Delen’e dönemi!

İzmir Alsancak Rotary Kulübü’nde devir teslim töreni gerçekleşti. 2021-2022 Dönem Başkanı Ayşegül Kurtel bayrağı 2022-2023 Dönem Başkanı Mustafa Nafiz Delen’e devretti.

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu kulüplerinden İzmir Alsancak Rotary Kulübü’nde bayrak devri gerçekleşti. Çeşme Alaçatı’da düzenlenen devir teslim törenine 45 yıllık köklü bir geçmişe sahip kulübün eski ve yeni üyeleri aileleriyle birlikte yoğun katılım gösterdi.

Törende konuşan 2021-2022 Dönem Başkanı Ayşegül Kurtel, “Köklü geçmişiyle geleneklerinde hep sevgi, dostluk ve topluma hizmet olan Alsancak Rotary Kulübünde başkanlık yapmak onurunu ve ayrıcalığını yaşamak benim için son derece keyifli bir deneyimdi. Bir yılda zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım. Bu elbette ki değerli üyelerimizin son derece değerli maddi ve manevi katkıları, katılımları ve yüreklendirmeleri ile mümkün oldu. Başkanlık dönemimi benim için keyifli bir sürece dönüştüren bütün bu değerli katkıları için kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Sizin başkanlık döneminizin de son derece keyifli ve başarılarla dolu geçeceği muhakkak. Eminim sizin başkanlığınızda da kulübümüz sevgi ve dostluğun hakim olduğu, çok değerli projelerin gerçekleştiği bir kulüp olma özelliğini başarıyla sürdürecektir. Her zaman yanınızdayız, başarı dileklerimle…” diye konuştu.

alsancak-rotary-devir-teslim-foto-3-mustafa-nafiz-esra-delen-betul-elmasoglu-aysegul-kurtel.jpg

Başkanlık görevini devralan İzmir Alsancak Rotary Kulübü 2022-2023 Dönem Başkanı Mustafa Nafiz Delen ise, “Kulübümüzde yeni bir döneme başlıyoruz. Her dönem olduğu gibi bu dönem de Alsancak Rotary Kulübü önemli projelerle döneme giriyor. Kulübümüzde üyelerimiz ve yeni üye kazanımımızın olması bizim için çok önemli olduğu için, her zaman keyifle yaptığımız Ocakbaşı toplantılarımızı kaldığı yerden tekrar organize edeceğiz. Ayrıca belirli periyotlarda yapacağımız çeşitli geziler ve iş yeri ziyaretleri ile de üyelerimiz arasındaki diyaloğu artıracağımıza inanıyorum. Tabii ki bizim için bir sembol haline gelmiş olan Ulusal Genç Solistler Şan yarışmamızı ulusal ve uluslararası katılımcılarımızla bu yıl 15. kez yapacağız. Toplum Birliği okulumuz olan Yeni Şaşal İlk Öğretim okulumuza bu sene çocukların tablet ve telefon gibi internet ulaşımına açık olan cihazlardan her an ulaşabileceği dijital bir kütüphane kuracağız. Geleneksel yeni yıl kermesimizi düzenleyeceğiz. Diğer kulüpler ile planlanan ortak projelerimize katkı sağlayacağız. Bütün bu projelerimiz ile üye memnuniyeti ve aidiyetini artırmanın yanında Kulübümüzün genlerinde bulunan hizmet ilkesine bağlı kalacağız ve topluma fayda oluşturacağız. Geçmiş Dönem Başkanım Sevgili Ayşegül Kurtel’e bizlere çok güzel bir dönem yaşattığı için bir kez daha teşekkür ediyor, Alsancak Rotary Kulübü üyeleri ve tüm değerli Rotaryenlere çok iyi bir dönem geçirmelerini diliyorum.” diye konuştu.

alsancak-rotary-devir-teslim-foto-1-mustafa-nafiz-delen-aysegul-kurtel.jpg

İzmir Alsancak Rotary Kulübü devir teslim töreni, pasta kesiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.