Alsancak Rotary’den Meslekte Üstün Hizmet Ödülü

Alsancak Rotary’den Meslekte Üstün Hizmet Ödülü

İzmir Alsancak Rotary Kulübü yılın Meslekte Üstün Hizmet Ödülü’nü İzmir’de Seçkin Et Steak House adıyla bilinen Restaurant’ın İşletmecisi Seçkin Aysal’a verdi.

Sektörün üçüncü kuşak temsilcisi olarak doğal, sağlıklı ve lezzetli gıdanın öncüsü olarak hizmet veren Seçkin Aysal ödülünü Rotary Bölge Federasyonu 9. Grup Kulüpleri Federasyon Başkan Yardımcısı Betül Elmasoğlu ve İzmir Alsancak Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Nafiz Delen’in elinden aldı.

Girit kökenli bir ailenin üçüncü kuşak temsilcisi olan Seçkin Aysal, aileden aldığı bilgi birikimi ve tecrübeyi sahibi olduğu işletmede üç kuşaktır sürdürerek müşterilerine sağlığı ve lezzeti bir arada sunuyor. Birşeyleri pişirip sunmak ise aile üyeleri için bir hayat felsefesi olarak görülüyor. Mesleği alanında eğitim almamasına rağmen bugün birçok üniversitenin Gastronomi Bölümü'nün derslerine gönüllü olarak katılıp, tecrübe ve deneyimlerini öğrencilere aktararak onlara faydalı olmaya çalışan SeçkinAysal, eşi Berat Hanım ile birlikte kurduğu aile işletmelerinde temiz, adil ve sağlıklı gıdayı lezzetle birleştirerek sektöre örnek oluyor.

alsancak-rotarynin-ustun-hizmet-odulu-sektorun-ucuncu-kusak-temsilcine-foto-2.jpg

Bugüne kadar İzmir ve İstanbul kökenli pek çok kuruluştan çok sayıda ödül aldıklarını fakat Alsancak Rotary’nin bu ödülünün kendisi için çok özel olduğunu ifade eden Seçkin Aysal, başta Kulüp Başkanı Mustafa Nafiz Delen olmak üzere kendisini bu ödüle layık gören tüm üyelere teşekkür etti. İzmir Alsancak Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Nafiz Delen ise 9. Grup Kulüpleri Federasyon Başkan Yardımcısı Betül Elmasoğlu ile birlikte ödülü takdim ederek sektördeki öncü ve örnek başarılarının devamını diledi.

alsancak-rotarynin-ustun-hizmet-odulu-sektorun-ucuncu-kusak-temsilcine-foto-3.jpg

Ödül töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.