ALTAY ‘‘KILIÇ’’INI ÇEKTİ!

ALTAY ‘‘KILIÇ’’INI ÇEKTİ!

Türkiye Hentbol Erkekler 2. Lig'inde ilk maçında Aydın PTT ile berabere kalan Altay, gözünü İstanbul Üniversitesi’ne çevirdi.

Altaylı Hentbolcular; İstanbul Üniversitesi, Boluspor, Karabük, ATSK, Yalova Bld, İstanbul Bahçelievler ve Aydın PTT’nin yer aldığı zorlu A Grubu’nda hedefi mutlak şampiyonluk olarak belirledi. İlk maçında Aydın PTT ile 26-26 berabere kalan Altay, müsabakanın başında gördüğü 2 kırmızı kart ile güç kaybetse de oyundan kopmadı.  İlk yarıyı 12-9 geride kapatan Altay ikinci yarıda seyirci desteğini de arkasına alarak oyuna ağırlığını koydu.
AYDIN PTT MAÇINA AYDINLI HAKEM DAMGASI!
Son dakikalara kadar üstünlüğünü koruyan siyah-beyazlılar Aydın bölgesinden gelen hakemlerin gazabına uğradı ve ilk haftada beraberlikle yetindi. Kılıç Holding desteğiyle sezona başlayan Altay’da Şube yöneticileri Polat Özen ve Yağız Ergün, ‘‘Aydın PTT ile oynadığımız maça Aydın Bölgesi’nde hakem atanması bizi şok etti. 1 puan alabildik ancak mücadelemiz ilerleyen haftalar için ümit verdi. 3 Aralık Cumartesi günü Buca Serdar Yereli Spor Salonu’nda grubun en güçlü temsilcilerinden İstanbul Üniversitesi maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.’’ şeklinde konuştular.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.