ALTIN FİKİRLİ GİRİŞİMCİLER, İZMİR'DE BİR ARAYA GELECEK

ALTIN FİKİRLİ GİRİŞİMCİLER, İZMİR'DE BİR ARAYA GELECEK

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) İzmir Şubesi, Altın Fikirler Akademisi’ne (AFA) ev sahipliği gerçekleştirecek

İstanbul ve Ankara ayağı tamamlanan projenin İzmir etabında, girişimci adayları için önemli eğitim ve programlar düzenlenecek. Genç girişimciler 2 gün sürecek akademide altın fikirlerini sergileme imkanı bulacak. 
 
JCI'ın ulusal projesi olarak düzenlenen akademinin 3. ayağı, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde 9-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Akademiye mentör ve eğitmen desteğini de İzmir Ticaret Odası, İzmir Ekonomi Üniversitesi - Embryonix TTO, Yaşar Üniversitesi - Minerva Kuluçka Merkezi, Ege Üniversitesi - EBİLTEM TTO, Celal Bayar Üniversitesi - Manisa Teknokent, İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi - Teknopark İzmir, Dokuz Eylül Üniversitesi - DETTO, İZİKAD, EGİAD ve sponsor yönetim danışmanlığı firmaları verecek. Altın Fikirler Akademisi’nin İzmir ayağını tamamlamak için büyük bir hazırlık yaptıklarını anlatan JCI İzmir Şube Başkanı Mehmet Altuğ Türkdalı, 18-40 yaş arasında girişim fikri olan ve iş modelini kurmak isteyen gençlere birbirinden değerli eğitimler verileceğini söyledi. Girişimcilik fikrinin hayata geçmesi konusunda akademide gerekli eğitimlerin verileceğini kaydeden Türkdalı, mentörler ile birebir çalışma ortamının sağlanacağını belirtti.

 

Akademi kapsamında düzenlenecek yarışmada finale kalan 5 girişimciye ise hayat kolaylaştırıcı girişimci ödül kiti verileceğini dile getiren Türkdalı, “Bu akademi, sürdürülebilir bir proje olarak hazırlandı. Girişimcilerin fikirlerini hayata geçirmesi için yönlendirici bir çalışma olacak. Bu noktada biz de organizasyona iyi hazırlandık. Proje dosyalarını topladık ve ilk elemeyi gerçekleştirdik. Akademinin İzmir ayağına Türkiye'nin birçok bölgesinden 42 katılımcı yer alacak” dedi. Projeye Uşak, Batman, Adana, Balıkesir, Kahramanmaraş gibi birçok şehirden katılımın sağlanacağını vurgulayan Türkdalı, girişimcilerin ufkunu açacak projeye destek veren kurum ve kuruluşlara da teşekkür etti.

 
İŞTE 2 GÜNLÜK AKADEMİ PROGRAMI
 
Akademi, 9 Eylül Cumartesi günü saat 09.15’te düzenlenecek 5N 1K JCI Global sunumuyla açılacak. Gün içerisinde ekip oluşumu ve takım çalışmasına yönelik bir takım çalışmalar gerçekleştirilecek. Canvas İş Modeli’ne ilişkin 2 oturumlu sunumun ardından, girişimci adayları mentörlerle buluşacak. Start-up Hukuku üzerine katılımcıların bilgilendirileceği oturumlar da ilk günün programında yer alacak. Marka yaratma ve yönetimine ilişkin sunum ise ilk günün finali olacak. İkinci günde de girişimci adaylarına, farklılaşmadan, başarılı yatırımcı sunuşuna kadar bir dizi eğitim verilecek. Akademinin son gününde proje sunumu ve dosya teslimleri de gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.