Altın Güvercin Beste Yarışması devam ediyor!

Altın Güvercin Beste Yarışması devam ediyor!

2 Eylül’de Kuşadası caddelerini karnaval havasına büründüren renkli bir yürüyüş ile başlayan Altın Güvercin, ikinci gününde pop müziğin sevilen ismi Murat Dalkılıç konserine ev sahipliği yaptı. 

Kuşadası Belediyesi tarafından 6 yıl aranın düzenlenen Altın Güvercin Beste Yarışması zengin içeriği ile devam ediyor. Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması ikinci gününde İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda ünlü popçu Murat Dalkılıç’ı ağırladı. Dalkılıç, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ve sergilediği performans ile meydanı dolduran sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde konuşan Dalkılıç, böylesine muhteşem bir organizasyonda sahne almaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkür etti. 

dalkilic-(4).jpg
 
Başkan Ömer Günel ise Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması’nı 6 yıl aranın ardından yeniden Kuşadası ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Ömer Günel “Türkiye’nin ilk ve tek beste yarışması olan Altın Güvercin Beste Yarışması’nı yeniden Türkiye ve Kuşadası ile buluşturmaktan son derece memnunuz. Kuşadası halkının desteği ile bu önemli ve marka organizasyona önümüzdeki yıllarda uluslararası bir nitelik kazandırmayı hedefliyoruz” dedi. 
 dalkilic11.jpeg
ÇİÇEK YERİNE ÇAM FİDANI 
 
Murat Dalkılıç’a çam fidanı hediye eden Başkan Ömer Günel, İzmir’de yaşanan orman yangınlarının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çağrısıyla başlatılan ağaçlandırma kampanyasına destek olmak amacıyla sanatçılara çiçek buketi yerine çam fidanı hediye etmeye başladıklarını ve İzmir’le bir gönül köprüsü kurduklarını ifade etti. Altın Güvercin Beste Yarışması’nın Hande Yener, Ziynet Sali, Haluk Levent ve final gecesinde gerçekleşecek Edis konserleri ile devam edeceğini belirten Başkan Ömer Günel “Altın Güvercin Beste Yarışması’nın onur konuğu tüm Kuşadası halkıdır” dedi. 
dalkilic3.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.