Altın Kalem ödülleri sahiplerini bulacak

Altın Kalem ödülleri sahiplerini bulacak

Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD), 2019-2020 yılının “ALTIN KALEM”lerini seçecek

Türkiye'nin tüm bölgelerinde görev yapan ekonomi muhabirleri, yazarları ve yöneticilerini aynı çatı altında buluşturan EMD, 12’incisini gerçekleştireceği "ALTIN KALEM EKONOMİ BASINI BAŞARI ÖDÜLLERİ" ile her alandaki en iyi ekonomi haberlerini ödüllendirecek. Ekonomi gazeteciliğinde, bir gazetecilik örgütü tarafından verilen ilk ödül olan Altın Kalem; gazete, dergi, televizyon, radyo, yeni medya gibi yayın organlarında yayınlanan ekonomi alanındaki haber ve programları kapsayacak.

Ödüller Gazete(Haber, Köşe Yazısı, Röportaj), Dergi(Haber, Söyleşi),Ajans(Özel Haber, Yerel Haber), TV (Ekonomi Haberi, Röportaj, Ekonomi Yayını) , Yeni Medya ( Youtube Kanalı, İnternet Sayfası, Ekonomi Haberi, Yerel Medya Haberi), Radyo (Yayın, Program, Söyleşi)ÖZDEN ALPDAĞ VE METİN TÜRKYILMAZ ÖZEL ÖDÜLÜ gibi alanlarda verilecek.

altin-kalem.jpg

Jüri, ödüle aday çalışmaları değerlendirirken, yayınlanan haberin, röportajın ve programın kamuoyunda tartışılması veya süreç içinde değişikliğe yol açması gibi kriterleri dikkate alacak.

Ödüle aday eserlerin 1 Ocak 2019 ile 31 Aralık 2020 tarihleri arasında yayınlanmış olması gerekiyor. Ödüle aday olmak isteyenlerin, www.emd.org.tr adresinden elektronik ortam da ve ödül başvuru formunu eksiksiz doldurması gerekecek. Meslektaşlarımız ödül için farklı adaylar da gösterebilecek. Başvuru ve aday göstermek için müracaat tarihi 26 Kasım 2020 günü saat 17.00 olacak. Ödül Yönetmeliği’ne ve başvuru formuna www.emd.org.tr adresinden ulaşılabilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.