Altın Kedi’ye Buca’da muhteşem açılış

Altın Kedi’ye Buca’da muhteşem açılış

Buca’yı yılın 365 günü sanatla buluşturan Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi bu yıl da 17. Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’nin açılış gecesine ev sahipliği yapacak.

 

Buca Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl restorasyonu tamamlanarak, hizmete açılan Buca Belediyesi Kültür Sanat Merkezi bbksm bu yıl da Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’nin açılış gecesine ev sahipliği yapacak. 
17. Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’nin 2 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek açılış törenine, bu yılın jüri başkanı ünlü yönetmen Erden Kıral, festival jürisi oyuncu İrem Altuğ, görüntü yönetmeni Uğur İçbak, Akademisyen Nikola Vukceviç, illüstrasyon sanatçı Ethem Onur Bilgiç, Antalya Sinema Derneği Kurucu Başkanı Sidar Serdar Karakaş, akademisyen Alev Fatoş Parsa ve yapımcı Yonca Ertürk‘ün yanı sıra ünlü sinema oyuncularının da katılımıyla yapılacak. 


17. Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali galasının sunuculuğunu ise ünlü dizi oyuncuları Bestemsu Özdemir, Yiğit Kirazcı gerçekleştirecek. Görsel şovların ve birbirinden renkli gösterilerin sahneleneceği gala gecesinde, ünlü tenorlar Hakan Aysev ve Levent Gündüz’ün vereceği muhteşem konser programı da yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.