Altın Yunus Çeşme, iftar sofrasına davet ediyor

Altın Yunus Çeşme, iftar sofrasına davet ediyor

Yıllardır Ramazan ayının seçkin ve şık sunumlarına ev sahipliği yapan Altın Yunus Çeşme, bu yıl da misafirlerini iftar sofrasına davet ediyor.

Altın Yunus Çeşme muhteşem marina manzarası ile Ramazan ayı boyunca iftar yemeklerinize ev sahipliği yapacak. Konaklamalı ve konaklamasız seçenekleri ile deneyimli ustaların elinden çıkan leziz tatları ve iftar vaktine özel hazırlanmış menüleri deneyimleyebilir, muhteşem marina manzaralı Petunya Restoran’da açık büfe olarak servis alarak ramazan boyunca sakinliğe ve huzura eşlik edebilirsiniz. Yenilenen odaları ve muhteşem konumu ile her ay olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da tercih edilen Altın Yunus Çeşme, aradığınız huzuru size doya doya yaşatacak. 
 
Yenilenen odaları ve muhteşem konumu ile her ay olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da tercih edilen Altın Yunus Çeşme, aradığınız huzuru size doya doya yaşatacak. Grup etkinliklerine özel farklı seçeneklere sahip menüler ile kalabalık organizasyonlarda özel çözümler üretilerek  misafirler, 55 TL’den başlayan fiyatlarla, ağırlanacak.
 
İzmir’in gözde tatil cenneti Çeşme’nin en muhteşem koyunda bulunan Altın Yunus Çeşme Resort ve Termal Otel 2016 Aralık ayında tamamen yenilenen odaları ile tüm yıl boyunca hizmet verirken, sakinlik ve huzurun en bilinen adresi olmaya devam ediyor. Eşsiz marina manzarası ve Venüs Spa termal merkezi ile Altın Yunus Çeşme, Ramazan ayı boyunca sahur vakitlerinde de misafirlerine hizmet verecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.