Altın Yunus Çeşme, Travel Turkey'de olacak

Altın Yunus Çeşme, Travel Turkey'de olacak

2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında ziyarete açılacak olan Travel Turkey İzmir’de Altın Yunus Çeşme Resort & Thermal Otel, turizm profesyonelleri ve müşterileri ile bir araya gelecek.

“Güvenli Turizm Sertifikası”nı alarak misafirlerine sağlıklı ve güvenli bir tatilin kapılarını açan Altın Yunus Çeşme Resort & Thermal Hotel, sektör temsilcileriyle buluşarak, sektörel iş birliklerini güçlendirmek ve yeni bağlantılar ile büyümek amacıyla Travel Turkey İzmir’de, 2021 yılında konsepti değişen Altın Yunus Homes’un da tanıtımını yapacak. Altın Yunus Çeşme, fuarizmir B Hol – A 210’daki stantta misafirlerini ağırlayacak.

altin-yunus-cesme.jpg

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık A.Ş. iş birliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, içerisinde bulunduğumuz pandemi koşulları ve sektör talebine istinaden hibrit olarak düzenleniyor. Bu yıl 15.'si düzenlenecek fuar, 22 il ve 5 ülkeden 500 katılımcıyı 58 ülkeden gelen ziyaretçilerle buluşturacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.