“Altın Yunus Sanat Atölyeleri” Dördüncü Dönem ile Sonlanıyor

“Altın Yunus Sanat Atölyeleri” Dördüncü Dönem ile Sonlanıyor

Yaz dönemi boyunca çok sayıda sanatçıyı ağırlayan ve sanatçıları sanatseverlerle buluşturan Altın Yunus Sanat Atölyeleri’nde dördüncü dönem çalışmaları devam ediyor. 17 Ağustos’ta başlayan dördüncü dönem atölye çalışmaları Ağustos ayı sonunda son bulacak.

Eserleri Dyo Sanat Ödülleri’nde ödül alan/sergilenmeye değer bulunan 4 sanatçı; Yunus Torun, Oğuz Kaleli, Utku Öksüz ve Batural Cırık Altın Yunus Sanat Atölyeleri’nde çalışmalarını sürdürüyor. Sanatseverlerin ziyaretine açık olarak düzenlenen atölyelerde çalışan sanatçılar, Çeşme Altın Yunus’un misafiri olarak da ağırlanıyor.

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı ve Çeşme Altın Yunus iş birliğinde üç yıldır sürdürülen Altın Yunus Sanat Atölyeleri her geçen yıl sanatçı ve sanatseverlerden daha fazla ilgi görüyor. 2018 yılı Altın Yunus Sanat Atölyeleri 6 Temmuz’da başlayarak dört dönem halinde gerçekleşti. Yaz dönemi boyunca 16 sanatçının atölyelerine ev sahipliği yapan Çeşme Altın Yunus, sanatçı ve sanatseveri bir araya getirdi. Altın Yunus Sanat Atölyeleri, dördüncü dönemin tamamlanmasıyla 31 Ağustos 2018 tarihinde sona erecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.