Altınordu galibiyet istiyor

Altınordu galibiyet istiyor

Boluspor ile karşılaşacak Altınordu’da Erdi Dikmen ve Emircan Gürlük, Boluspor’u deplasmanda mağlup etmek istediklerini söyledi.

Kırmızı-lacivertli takım, Boluspor maçının hazırlıklarına İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam ediyor. Takımın tecrübeli oyuncularından Erdi Dikmen, ligin çok başı olduğuna dikkat çekerek, “İki hafta geride kaldı. Her takımın lige kötü başlangıç yapma hakkı var. Asıl önemlisi bundan sonra ne yapacağımız. Boluspor deplasmanında kazanarak güzel bir seri başlatmak istiyoruz. Geçen yıldan ne kadar iyi bir takım olduğumuzu göstermiştik” diye konuştu.

indir.jpg

Altınordu’nun genç oyuncularından Emircan Gürlük de Boluspor ile oynayacakları karşılaşma hakkında “Lige iyi başlamak istiyorduk fakat olmadı. Boluspor maçı ile yeni başlangıç yapmak istiyoruz. Bu hafta çok iyi çalıştık. Boluspor’u deplasmanda mağlup edip üç puanı hanemize yazdıracağız” dedi.

0x0-turk-futboluna-yildizlar-kazandiran-altinordu-durusunu-yeni-sezonda-da-surduruyor-1629233768536.jpg

Genç futbolcu, son olarak “Savunma anlamında golü önlemeyi başaramıyoruz. Çalışmalarımızda onun üzerinde durduk. Bolu deplasmanından mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.