Altınordu, Gençlerbirliği maçına hazırlanıyor!

Altınordu, Gençlerbirliği maçına hazırlanıyor!

Altınordu cuma günü 16.00’da Bornova Aziz Kocaoğlu Staduymu’nda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, yarın Gençlerbirliği ile oynayacakları kritik karşılaşmayı kazanarak başlatacakları seriyle üst sıralara tırmanmak istediklerini açıkladı. Sezonun ikinci yarısına istedikleri gibi başlayamadıklarını hatırlatan Hüseyin Eroğlu, “Oyun anlamında sahada istediklerimizi yapıyoruz fakat bunları sonuca çeviremedik. İyi oyunun bize maç kazandıracağını biliyoruz. Sakat ve cezalı oyuncularımızın takıma dönmesi gücümüzü arttıracaktır” diye konuştu.

a61i5906.jpg

ÖNEMLİ OLAN RAKİBİN DEĞİL BİZİM NE YAPACAĞIMIZ

Gençlerbirliği maçının kritik bir karşılaşma olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, “Bu maçı kazandığımız takdirde bize değer katacaktır. Rakibin durumunu biliyoruz ama önemli olan sahada bizim ne yapacağımız. Oyun sistemimizle birlikte yüksek tempo ile bu kritik eşiği geçip bir seri yakalarsak yukarıya doğru tırmanırız. Bunu ilk yarının son haftalarında zaten yapmıştık, tekrar yapabiliriz” dedi.

Takımın hücum hattında oynayan Ahmet İlhan Özek, Ahmet Dereli ve Hüsamettin Yener’in sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle birlikte oynayamadığını ve bunun kendilerini olumsuz etkilediğini vurgulayan Hüseyin Eroğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Futbolda kazanmak istiyorsan gol atacaksın ama bizim ileri uç bölgesindeki oyuncularımızla çeşitli nedenlerden dolayı bir arada oynayamadık. Bu oyuncuların 20 gole direkt etkisi var, onların eksikliğini büyük ölçüde hissettik. İleri uçta oynayan oyuncularımızın dönüşü ile birlikte hem skor anlamında da rahatlayacağız. İnşallah bu haftadan itibaren çıkış süreci başlatırız” dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.