Altınordu gençleri yarı finalde

Altınordu gençleri yarı finalde

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’nun U18/19 Takımı, U19 Elit A Lig’i çeyrek finalinde Trabzonspor U19 Takımını 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi ve Galatasaray ile eşleşti.

Antalya Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde oynanan maçta Altınordu’nun gençlerine turu golleri İlkan Sever ve Trabzonsporlu oyuncular kendi kalesine attı. Altınordu’nun gençleri aldıkları bu sonuçla Türkiye Şampiyonası finallerine gitmeye hak kazandı.

1.jpg

FİNALLER ANTALYA’DA

Altınordu, yarı finalde Galatasaray ile eşleşirken Fenerbahçe’yi eleyen Başakşehir’de Beşiktaş’ın rakibi oldu. 30 Nisan tarihinde yarı final maçları oynanacak ve maçları kazanan takımlar ise 3 Mayıs’ta finalde karşı karşıya gelecek. Finallerde mutlu sona ulaşan takım ise gelecek sezon UEFA Youth League’de ülkemizi temsil edecek.

ALTINORDU’NUN GENÇLERİ BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Antalya Vehbi Konuk Tesisleri’ndeki Trabzonspor galibiyetinin ardından Altınordu’nun gençleri sahada büyük sevinç yaşadı. Altınordu U18/19 Takımı futbolcularından Mustafa Karaman, Furkan Yöntem ve Hasan Berat Kayalı, Trabzonspor’u eleyerek Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Sivaspor’un ardından Trabzonspor’u da yenerek yarı finale çıktık. Yarı finalde Galatasaray’ı da elemek istiyoruz” diye konuştular.

Altınordu U18/19 Takımı Teknik Sorumlusu Mesut Kır da “Zorlu bir engeli daha aştık. Şimdi yarı finaldeyiz. Galibiyet kulübümüze armağan olsun” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum