Altınordu ilk galibiyetini deplasmanda aldı

Altınordu ilk galibiyetini deplasmanda aldı

Spor Toto 1. Lig’e istediği gibi başlangıç yapamayan Altınordu, sezonun ilk galibiyetini deplasmanda Tuzlaspor’u 1-0 mağlup ederek elde etti.

Zorlu Tuzla deplasmanından üç puanla dönen Kırmızı-lacivertli takım, yarını izinli geçirdikten sonra salı günü Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak. Altınordu’nun başında uzun yıllar teknik direktör olarak görev yapan, geçen sezonun bitimine bir hafta kala yollarını ayıran Hüseyin Eroğlu, bu defa Bornova Aziz Kocaoğlu’na Altınordu’ya rakip olarak gelecek.

17.jpg

UFUK KAHRAMAN: ÇOK SEVİNÇLİYİZ

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, hafta içinde rakiplerini çok iyi analiz ettiklerini ifade ederek, “Karşımızda form yakalayan bir takım vardı. Hafta içinde onları çok iyi analiz ettik. Kendi oyun felsefimizi sahaya yansıtırken böylesine dirençli takımlara karşı da dikkatli olmak zorundaydık. Sakat oldukları için bizlerden uzak kalan Ahmet İlhan Özek, Şeref Özcan ve Safa Kınalı aramıza tekrar döndüler. Altınordu organizasyonu büyük bir organizasyon her futbolcumuza her çalışanımıza ihtiyacımız var. Maç kazanamama psikolojini de yenmiş olduk. Oyuncularımı kutluyorum” dedi.

10.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.