Altınordu tesislerindeki baz istasyonuna tepki

Altınordu tesislerindeki baz istasyonuna tepki

Türkiye'de futbolcu yetiştirme konusunda fabrika rolünü üstlenen Altınordu'nun spor tesislerinin ortasında baz istasyonu çıktı.

 

Türkiye'de futbolcu yetiştirme konusunda fabrika rolünü üstlenen Altınordu'nun spor tesislerinin ortasında baz istasyonu çıktı. Küçük çocuklarını futbol eğitimi görmek için tesise getiren veliler, baz istasyonunun sökülmesi için kulüp yönetimine başvuruda bulundular.

2-300.jpg

İzmir'in köklü kulüplerinden ve son dönemlerde Türk futboluna genç yetenekler kazandırarak adından söz ettiren Altınordu'da, baz istasyonu skandalı çıktı.

Haftasonu 8 ile 10 yaş arasındaki çocuklarını futbol eğitimi almaları için futbol okuluna getiren veriler, sahaların ortasında duran, üstünde Altınordu Tesisleri yazan tabeladaki baz istasyonlarını tespit ettiler.

Futbol okulu velileri, Dünya'da ve Türkiye'de hala sağlık açısından zararlarının büyüklüğü tartışılan baz istasyonunun, spor faaliyetleri içinde hem gelişimlerini sağlıklı şekilde yaşamak hem de futbol bilgisi edinmek isteyen çocukların sağlığı açısından büyük tehlike olduğunu belirttiler.

Kulübün idari yetkilileriyle görüştüklerini, baz istasyonunu spor tesislerinde istemediklerini bildirdiklerini belirten futbol okulu velileri, "İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu diyerek spor tesisi çalıştıran kulübün, baz istasyonu için de, 'iyi baz' demeyeceklerini umuyoruz" dediler.

Kaynak: Eycehaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.