Altınordulu Bezircioğlu'ndan Başka İduğ'a ziyaret

Altınordulu Bezircioğlu'ndan Başka İduğ'a ziyaret

Haziran ayınun sonunda göreve gelen Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’a ziyarette bulundu.

Ziyaretleri sebebiyle Sinan Bezircioğlu’na teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ,“Tamamı yerli olan oyuncularla verdiğiniz mücadele için sizleri kutluyorum. Kulüp Başkanı Sayın Seyit Mehmet Özkan Türk futbolunda gerçekten bir devrim yaratmıştır. Altınordu yurt içinde ve dışında yaptığı işbirlikleri ile örnek teşkil etmiştir. Bu anlamda Bornova Belediyesi olarak uzun zamandır sizlerle işbirliği içindeyiz. Alsancak Stadı’na geçene kadar yine Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda birlikte olacağız. Kapımız sizlere her zaman açık olacak” açıklamasında bulundu.

1534-1024.jpg

Yönetim kurulu üyeleri; Nezih Karpak, Halim Bezircilioğlu, Levent Taşçıoğlu ve Hakan Erdil’in de yer aldığı ziyarette konuşan Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Sinan Bezircilioğlu, “Maçlarımıza gelerek hem kalben, hem cismen hep yanımızda oldunuz. Bugüne kadar verdiğimiz destek için çok teşekkür ediyoruz. Sizin gibi sporu seven destek olan başkanları kentimiz için büyük şans.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.