Altınordu'nun ALFA'ya transferleri devam ediyor!

Altınordu'nun ALFA'ya transferleri devam ediyor!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, A Takım kadrosunun yanı sıra Altınordu Futbol Akademisi’ne de (ALFA) gurbetçi oyuncular transferine devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda A Takım kadrosuna Kürşad Sürmeli, Kenan Fakılı, Ahmet Dereli, Şeref Özcan gibi bir çok gurbetçi futbolcuyu dahil eden Kırmızı-lacivertli takım, Altınordu Tekrar Avrupa Yolları’nda (ATAY) Projesi kapsamında Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U18/19 Takımı’na TSN Nierndorf Takımı’ndan Serhat Saraç ve VFL Osnabrück takımından Sergen Yüksekdağ’ı kadrosuna dahil etti. Genç oyuncularla sözleşme imzalandı.

kdy-0014.jpg

ATAY Projesi kapsamında Altınordu Futbol Akademisi’ne transfer edilen yurt dışı doğumlu oyuncular, istenilen performansı sergilemesi halinde aynen diğer ÖKS oyuncuları gibi A Takım kadrosuna yükselme şansı elde ediyor. Kulüp her yıl iki gurbetçi oyuncuyu A Takıma monte etmeyi hedefliyor.

Metin Oktay Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen imza törenine Başkan Seyit Mehmet Özkan, ALFA İdari Direktörü Ahmet Furkan Can ve Altınordu Avrupa Direktörü Murat Korkmaz katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.