Altınöz, görevinden istifa etti: Başkan aday adaylığını açıkladı

Altınöz, görevinden istifa etti: Başkan aday adaylığını açıkladı

Kemalpaşa Belediye Başkanı Karakayalı, belediye başkan yardımcısı Av. Altıntoz'un 31 Mart yerel seçimler için istifa ettiğini açıkladı.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Av. Arzu Külahcıoğlu Altıntoz'un, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine hazırlanmak için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Karakayalı açıklamasında şunları aktardı; "Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcımız Av. Arzu Külahcıoğlu Altıntoz, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerdeki Belediye Başkanlığı aday adaylığı süreci dolayısıyla bugün görevinden istifa etmiştir. Siyasi çalışmalarını belediyemizden bağımsız olarak yürütecektir. Kendisine çalışmaları ve emekleri için teşekkür ediyor, en demokratik hakkını kullanarak çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum."

Altıntoz ise, Kemalpaşa'ya kadın eli değmeli sloganı ile Kemalpaşa Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyurdu.

Kemalpaşa'nın gelişimine en iyi şekilde katkı sunmayı hedeflediğini dile getiren Altıntoz, “Yaklaşık 5 yıldır ilçemizin daha iyi noktalara gelmesi için verilen yetkiler doğrultusunda hareket ettim. Doğup, büyüdüğüm ilçeme daha iyi hizmetler edebilmek adına bu kararı aldığımı belirtmek istiyorum. Kemalpaşa'ya hizmet etmek için heyecan dolu bu yolculukta sizleri yanımda görmekten mutluluk duyacağım. Partili, partisiz, herkesin başkanı, ablası ve kardeşi olacağım. Hemşerilerimizin kolaylıkla ulaşabildiği, derdini sıkıntısını anlatabildiği ve sorunlara çözüm bulabilen bir başkan olarak görev yapacağım” dedi.

arzu-kulahcioglu-medyaege-izmir.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.