Altıntaş ve Mersin Efeler'deki çalışmaları inceledi

 Altıntaş ve Mersin Efeler'deki çalışmaları inceledi

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP) meclis üyesi Barış Altıntaş, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ile birlikte Efeler’deki Doğu Gazi Bulvarı’nda ve Zafer Meydanı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

Bölgedeki esnafları da ziyaret eden Altıntaş ve Mersin, yapılan çalışmaların bölgenin çehresini değiştirdiğini belirtip Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. İncelemeler sırasında Altıntaş ve Mersin'e Orta Mahalle Muhtarı Mustafa Nuri Fırtına ile Zafer Mahallesi Muhtarı Mustafa Saraç da eşlik etti.

Altıntaş: Vatandaşlarımız çalışmalardan memnun

Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla Aydın’da dönüşümü sürdürdüğünü ifade eden Altıntaş, “Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve ekibi Aydın için çalışmaya devam ediyor. Batı Gazi Bulvarı’ndan başlanan çalışmalar Doğu Gazi Bulvarı’na kadar getirildi. Ekipler 24 saat çalışma esasıyla hareket ederek Zafer Meydanı’ndaki çalışmayı kısa sürede bitirdi ve vatandaşlarımızın hizmetine açtı. İlçe başkanımızla birlikte esnafımızı ziyaret ettik. Aldığımız tepkiler çok iyi, yapılan çalışmalar vatandaşlarımız ve esnaflarımız tarafından oldukça yerinde bulunmuş ve beğenilmiş” dedi.

zafer_meydani-(8).jpg

Mersin: Büyükşehir pandemi döneminde de çalışıyor

Bölgede yapılan çalışmalardan esnafın ve bölge halkının çok memnun olduğunun altını çizen Mersin ise “Doğu ve Batı Gazi bulvarları, Hükümet Bulvarı ile birlikte Efeler’in en işlek bölgelerinden. Vatandaşlarımızla bu buluşmamızda bir kez daha gördük ki buralarda yapılan sıcak asfalt çalışmaları onları çok memnun etmiş. Vatandaşlarımız Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalardan oldukça memnun görünüyor. Büyükşehir Belediyemiz pandemi döneminde de çalışmalarına ara vermedi. Yatırımlara hızla devam ediyor” şeklinde konuştu.

Muhtarlar çalışmaları yakından takip ediyor

Orta Mahalle Muhtarı Mustafa Nuri Fırtına ile Zafer Mahallesi Muhtarı Mustafa Saraç da Büyükşehir Belediyesi'nin mahallelerinde yaptıkları çalışmalardan memnun olduklarını belirtip Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Saraç, yeni trafik düzenlemesi de yapılan Zafer Meydanı'nın üç mahallenin kesişim noktası olduğunu hatırlatıp "Burası Aydın'ın araç ve yaya trafiği anlamında en yoğun yollarından birisi. Yapılan düzenlemeyi çok iyi buluyoruz" ifadelerini kullandı.

Fırtına ise bölgede özellikle Salı Pazarı'nın kurulduğu salı günleri yoğunluk yaşandığını hatırlatıp "Trafik akışında belirgin bir düzelme göze çarpıyor. Sıcak asfalt çalışması sonrasında yapılan yeni trafik düzenlemesi ve yenilenen peyzaj da meydanı daha güzel hale getirdi" şeklinde konuştu.

zafer_meydani-(9).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.