'' Amacımız, Türkiye markasını geleceğe taşımak…''

'' Amacımız, Türkiye markasını geleceğe taşımak…''

3 yılda 7 kez gerçekleşen, Başbakanlık Tanıtma Fonu Temsilciliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Valilikler ve Belediyeler tarafından da resmi desteklenen projeler arasında yer alan Şehri Medeniyet ...

3 yılda 7 kez gerçekleşen, Başbakanlık Tanıtma Fonu Temsilciliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Valilikler ve Belediyeler tarafından da resmi desteklenen projeler arasında yer alan Şehri Medeniyet Kültür projesi 2016-2017 yılları ülkemizin gücünün uluslararası platformlarda var olduğunu güçlü bir Türkiye olduğunu göstermek amacıyla 7 bölge 7 renk ismiyle hayata geçecek.

‘’GÜCÜ KEŞFET… ‘’

Medyadoktoru Yapım firması yetkilisi yapımcı Savaş Uğurlu; 'Güzel ülkemiz üzerinde oyun oynamak isteyen bizleri bölmek isteyen bir sürü hain var. Bizler el birliği içinde olarak gücümüzü tüm dünyaya göstermeliyiz. Ülkemizin uluslararası platformlarda tanıtımına katkı sağlayacak birçok proje yapıyoruz. Şimdiye dek bir çok Türk dizileri ve dizilerin oyuncularının Ortadoğu ülkelerde tanıtılması konusunda katkılar sağladık. Bundan sonra da çalışmalarımız bu bilinçle devam edecek. Turkey: Discover the Potential" "Gücü Keşfet" sloganımızın ruhu ile özdeşleşecek çalışmalar sayesinde ‘’Türkiye’nin yurt dışında tanıtımına katkı sağlayan projeler yapacağız.

 Amacımız, Türkiye markasını geleceğe taşımak…

 Yaklaşık 3 yıldır 7 kez gerçekleşen Şehri Medeniyet Kültür projesi, uluslararası platformlarda da yer alacaklarını belirten Uğurlu, Yedi Bölge Yedi Renk’’ diyerek ülkemizin Gücünü Keşfetmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Halihazırda potansiyellerinin çoğuna erişmiş ve tarihinde birçok medeniyete şahitlik etmiş olan ülkemiz gücünü 2023’ e taşırken , biz de çalışmalarımıza Gücü Keşfederek, ülkemizin tanıtımına ve global bir marka olmasına katkıda bulunacağız. 

 SERGİ NUR DİKİLİTAŞ'TAN 

Dostluk barış ve kardeşlik adına yedi bölge yedi renk projesine Şehri Medeniyet kapsamında imza atacaklarını belirten Yapımcı Savaş Uğurlu, ‘’Belirleyeceğimiz Yedi bölgemizdeki 7  ilimizin kendine özgü renk, kültür, medeniyet özelliklerini ve bölgesel gelenek göreneklerini, kumaşlarını projemize dahil ederek 30 parça özel tasarlanan kıyafetlerin defile sunumu yapacağız. Etkinlik kapsamında dünyanın birçok ülkesinde önemli konserler veren, Medeniyetler Korosu, Nur Dikilitaş tarafından Tuğra Sergisi, Devlet Arması Sergisi yapılacaktır. Şehir ve Medeniyet sempozyumu da projemiz kapsamında gerçekleşecektir. Bu sayede,  uluslararası platformlarda medeniyetimiz, kültürümüz dışında kumaşlarımızı da tüm dünya ile paylaşmak ve bunları göstermek için fırsat bulmuş olacağız… Ülkemizde her ilin farklı bir renk ve kültür var. Şehri Medeniyet Kültür Projesi ile alakalı, Başbakanlığımıza, Ekonomi Bakanlığımıza ve Kültür Turizm Bakanlığımıza resmi başvurularımızı yakında yapıyoruz.’diye ekledi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.