Amazon Global’in tedarikçilerine Türk firma ekleniyor

Amazon Global’in tedarikçilerine Türk firma ekleniyor

Bilişim sektöründeki çalışmalarıyla bilinen Point Global ABD’ye açılıyor.

Point Global, büyüme ve sektörde söz sahibi olma hedefiyle girdiği yolda Amazon Global ile görüştüğünü açıkladı. Anlaşma gerçekleşirse Amazon Global’in elektronik tedarikçileri arasına Türk firma eklenecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Point Global Gümrük Müşavirliği Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İşadamları Derneği (İSİYAD) Başkan Vekili Ahmet Kuru, bilişim sektöründe yılda 100 milyon doların üzerinde ihracat ile teknoloji transferi yaptıklarını belirterek, “Küresel anlamda bilişim sektöründe büyümeyi ve söz sahibi şirketler arasına girmeyi hedefliyoruz. Pandemi ile hedeflerimizi biraz ertelemek zorunda kalmamıza rağmen şu anda gerek şirketimizin gerek ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

AMAZON’UN ELEKTRONİK TEDARİKÇİSİ OLACAK

Şirketin lojistik ve gümrük çalışmaları ile Türkiye’den dünyanın her yerine bilişim sektöründe teknoloji taşıdıklarını belirten Kuru, “Kısa zamanda ABD’de ofisler açıyoruz. Farklı eyaletlerde 2 ya da 3 ofisimizi açacağız. Amazon ile yapacağımız anlaşma neticesinde Amazon’un elektronik tedarikçileri arasına gireceğiz. Hedefimiz Amazon’un en büyük tedarikçileri arasında yer almak” dedi.

ahmet-kuru.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.