Ameliyatsız estetik trendi; Poratation System

Ameliyatsız estetik trendi; Poratation System

Her kadın, zamanın miras bıraktığı izleri silebilmeyi, cildinin canlı görüntüsünü koruyabilmeyi ister. Ancak zamanla cildin tazeliği azalarak, yaşlılık izlerini belirebilir.

Bu noktada yeni nesil teknolojik uygulamaların cilt üzerinde mucizevi sonuçlar yaratabileceğini söyleyen Enes Bio Estetik Center’dan Int. Dipl. Kozmetisyen Nesrin Sürer, ameliyatsız estetik trendi olan Meso-Myo-Poratation Sistemini anlatıyor.

Yaşınızın iyisi olmak elinizde 

Yaşlanmayı yaş almak olarak değerlendirip, her yaşın güzelliğini ve hakkını vererek kendimizle barışık yaşamamız gerektiğini vurgulayan Nesrin Sürer; “Hiçbir yöntem insanın kendine yaptığı motivasyon ve sunduğu sevgi kadar etkili olamaz. Elbette yerçekimine genetik ve çevresel faktörlere dur diyebilmek mümkün değil. Bunlara karşı önlem almak gerekiyor ama önemli olan bu önlemlerin kalıcı, doğal ve vücudun ritmini sarsmayacak düzeyde olmasıdır. Yaşınızın iyisi olmak için, cilt kalitesine önem vermek ve yaşla birlikte eksilen bazı değerlerin yerine yenilerinin konması gerekiyor. Eğer kendinizi, 4 aylığına genç görünmek adına bir takım estetik işlemlere tabi tutar ve cilt kalitesini ihmal ederseniz, bazı sonuçlar kaçınılmaz olur. Bu estetik işlemler size bir süreliğine genç görünüm kazandırabilir ancak kalıcılığı ve sürekliliği yoktur” dedi.

Artık genç görünümlü doğal yüzler moda    

Günümüzün hız ve bilgi çağı kadınlarının, yeni bir kavramın ortaya çıkmasını sağladığını söyleyen Sürer; “Botox, yağ enjeksiyonu, dolgu maddeleri kısacası estetik müdahaleye karşı olan kadınlar için bazı kozmetik şirketleri, ameliyatsız aynı zamanda sağlıklı ve genç bir görünüm sağlamak için yeni bir yöntem ortaya koydu. Doğal yöntemlerle bakımlı, sağlıklı ve genç görünümlü mutlu yaşlanma bilinci oluştu. Artık kimyasallardan, yüz ve vücuda iğneyle uygulanan metotlardan uzak, tamamen doğal işlemler geçerli. Buna bir nevi 45 yaş ve üzeri olan kadınların, kendi tarzını ve yaşam ritmini bulması diyebiliriz” dedi.

Poratation System ile gençleşmede yeni bir dönem başlıyor

Etkili bir gençleşme yöntemi olan Poratation System, özel bir cihazın düşük elektrik dalgaları ile “Agireline” etken maddeli serumun cildin alt katmanlarına nüfuz etmesini sağlıyor. Yüz ve boyun bölgesindeki kırışıklıklar neştersiz, iğnesiz, yan etkisiz şekilde açılıyor. Tek seansta bile büyük fark yaratan bu sistem sayesinde “Meso-Myo-Poratation” ve “Argireline “etken maddeli serum, cildin alt katmanlarına kadar etki ediyor. Aynı anda kaslara uygulanan masaj ise kaslar güçlendiriliyor, sarkmaların önüne geçiliyor. Cildin gergin, canlı ve ışıltılı görünüm almasını sağlanıyor. Özellikle mimikler ve doğal görünüm bozulmadığı için sanatçı ve oyuncular tarafından bu yöntem sıklıkla tercih ediliyor.
    

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.