Amerika'yı Sallayan Türk Kızı Onur Akay Hayranı Çıktı

Amerika'yı Sallayan Türk Kızı Onur Akay Hayranı Çıktı

Yeni çalışmasından sonra ilk kez Türkiye’ye geldi.

Dünyaca ünlü sanatçı Celine Dion'un sesine olan benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken Maylin Fox, Türkiye’ye geldi ve hayranlarına çıplak sesle söylediği bir şarkı ile sürpriz yaptı.

13 yaşında olmasına rağmen single çalışması 'How we do it' şarkısıyla, Amerika'da müzik dünyasının yeni yıldızı olarak gösterilen Maylin Fox, yeni çalışmasından sonra ilk kez Türkiye’ye geldi. Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay’ın hayranı çıkan Maylin, oteline yerleşir yerleşmez Akay’la görüşmek istedi.

6b706444-243a-4464-b84b-9e005772cd01.jpg

İLK RÖPORTAJINI ONUR AKAY’LA YAPTI

Maylin’in isteğini kırmayan Akay, genç şarkıcı ile özel bir sürpriz hazırladı. “Eurovision Şarkı Yarışması için bir teklif gelirse mutlu olurum ve seve seve Türkiye’yi temsil ederim.” diyen ve Türkiye’de, herkesin Türkçe söylediğini, kendisinin ise İngilizce bir albüm yapmak istediğini Akay’a anlatan Maylin, çıplak sesle canlı bir şarkı söyledi. Videoyu sosyal medyada yayınlayan Akay, Maylin’le röportaj yaptı. Ayrıca, Maylin'in piyanoda ses oktavına bakan Onur Akay, genç şarkıcının 5 oktav sesi olduğunu yazdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.