Anadol Sevenler Kulübü Kahvaltı Düzenledi

Anadol Sevenler Kulübü Kahvaltı Düzenledi

İzmir Anadol Sevenler Kulübü 3. geleneksel kahvaltısını düzenledi.

Medyaeege/Oğuz Can Demirören - 2013 yılından beri faaliyet gösteren İzmir Anadol Sevenler Kulübü, düzenlediği etkinliklerle beraber Anadol sevenleri bir araya getirmeye devam ediyor. Kurulduğu günden bugüne geçen 3 yıllık süreçte Anadol sevenleri çeşitli organizasyonlarla bir buluşturmaya devam eden kulüp, üye sayısını oldukça yükseltmeyi başardı. 

1-076.jpg

Yaş grubu ayrımı olmadan herkese hitap etmeyi başarabilen kulüp, İzmir'de Anadol sevenleri geçtiğimiz Pazar günü kahvaltıda buluşturdu. Bu yıl 3.'sü gerçekleştirilen kahvaltıyla beraber hem İzmir Anadol Sevenler Kulübü'nün 3. yıl dönümü hem de Anadol markasının 50. yıl kutlaması gerçekleştirildi.

11-014.jpg

Sosyal sorumluluk projeleri yapacaklar

Yüksek üye sayısına ulaşmayı başarabilen kulüp, önümüzdeki dönemlerde sosyal sorumluluk projelerine de imza atmayı planlıyor. Kulüp ayrıca Anadol Sevenleri bir araya şu cümlelerle çağırıyor: "İzmir ve Ege Bölgesindeki tüm sevenleri kulübümüze bekler, organizasyonlarımızda yer almasını temenni ederiz. Amacımız bir arada geçmişi ayakta tutmak eski değerlerimize sahip çıkmaktır. Bu yolda bizi yalnız bırakmayan ve bizimle olan herkese teşekkür ederiz. Nice güzel etkinlik ve organizasyonlarda görüşmek dileğiyle."

5-019.jpg

Ailece Anadol'u seviyorlar

Teoman Dilsizoğlu ve eşi Neslin Dilsizoğlu da İzmir Anadol Sevenler Kulübü'ne aile olarak yoğun olarak ilgi gösterenler arasında. Ailece gururla Anadol önünde fotoğraf çektiren Dilsizoğlu ailesi kulüp tarafından düzenlenen etkinlikleri kaçırmıyor. Baba Teoman Dilsizoğlu 7'den 70'e herkesin ilgisini çeken Anadollar için "Nostaljik bir marka olan Anadol ile geçmiş ayakta tutuluyor" ifadelerini kullanırken, Anne Neslin Dilsizoğlu ise aile olarak Anadol'dan gayet mutlu olduğunu söylüyor.

2-062.jpg3-047.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.