Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nden Erol Ayyıldız’a veda ziyareti!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nden Erol Ayyıldız’a veda ziyareti!

ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a veda ziyaretinde bulundu. 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) İzmir Şube Başkanı  Şerafettin Gücü ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İzmir Valiliği görevini yürütürken Valiler Kararnamesi ile Eskişehir Valiliği’ne atanan Erol Ayyıldız’a veda ziyaretinde bulundu.

img_20200611_122159.jpg

Ziyarette konuşan ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü; “Sayın Valim görevde bulunduğu süre içerisinde şehrimizin Sivil Toplum Kuruluşları arasında üslendiğiz birleştirici rolü ve her zaman vermiş olduğu destekler ile bizlerin yanında yer aldınız İzmir’lilerin gönlünde çok kıymetli bir yere sahip oldunuz. Sayın Valimize hizmetleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Devletini ve milletini düşünen bir bürokrat olarak tanıdığımız Valimize yeni görevinde başarılar diliyorum.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Vali Erol Ayyıldız, Makamlar ve Şahıslar geçicidir. Kalıcı olan hizmetler güzellikler ve halkın mutluluğu, refahıdır. Ben İzmir’i çok sevdim ve asla unutmayacağım" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.