Anadolu Lisesi’nden 41 Fen Lisesi’nden 25 öğrenci geleceğe uğurlandı.

Anadolu Lisesi’nden 41 Fen Lisesi’nden 25 öğrenci geleceğe uğurlandı.

Tevfik Fikret Lisesi Mezunları Gurur Kaynağı Oldu

 Selcan ÖZTÜRK- Bugüne kadar başarılarıyla adından söz ettiren birçok mezunlar veren Tevfik Fikret Okulları 2018-2019 yılı mezunlarını, her yıl olduğu gibi okulun bahçesinde düzenlenen kep atma töreniyle uğurladı. Mezun olan 66 öğrencinin tamamına yakını yurtdışı başvurularında birden fazla üniversiteden kabul görerek hem okullarının hem de ailelerinin gururu oldu. Nur Öziş Anadolu Lisesi, Elif Dilan Çelik ise Fen Lisesi birincisi oldu.

İzmir Özel Tevfik Fikret Anadolu - Fen Lisesi Müdürü Dürrin Toksöz de öğrencilerini yeni hayatlarına hazırlamak için her türlü bilgi ve deneyim ile donattıklarını belirterek, genç mezunlara bundan sonraki yaşamlarında başarı dileklerinde bulundu.

Tevfik Fikret Okulları Genel Müdürü Ayşe Başçavuşoğlu’da bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilediği mezunların kendisine ve ülkesine yararlı bir insan olarak yetiştiğini söyledi. Mezunlarının Fransızca ve İngilizce dillerindeki yetkinlikleriyle dünya vatandaşı olmasının her zaman öncelikli hedefleri olduğunu vurgulayan Başçavuşoğlu, “Dünyaya geldikleri andan itibaren özenle, zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğimiz evlatlarımızı başarılı olacaklarını umut ederek yaşam mücadelesinin içine uğurlamanın vakti geldi. Onların gelecekleri ile ilgili kaygı duymayın. Bugüne kadar yaptıklarıyla bizlerin takdirini kazandılar ve öğretmenlerinin emeklerinin boşa gitmediğini hepimize ispatladılar. Bundan sonra onların başarılarını bizlerle birlikte onurla izleyeceksiniz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.