Anasınıfı öğrencileri, eTwinning projesine katıldı

Anasınıfı öğrencileri, eTwinning projesine katıldı

İbrahim Doğaner İlkokulu anasınıfı öğrencileri Explorer Kids eTwinning projesine katıldı. Projede Türkiye'den 10 okul, Avrupa'dan 4 farklı okul çalıştı.

Aysel Ateş Abdullazade- İbrahim Doğaner İlkokulu'nun kurucu olarak başlattığı uluslararası Explorer Kids ve STEM Adventure in Nature eTwinning projelerine katılan öğrencilere katılım belgeleri dağıtıldı.

Explorer Kids eTwinning projesinde öğrenciler aylık deneyler ile basit doğa yasalarını araştırdı, keşfetti. Projede Türkiye'den 10 okul, Avrupa'dan 4 farklı okul çalıştı. Farklı konulara yönelik yapılan deneylerde öğrenciler ön araştırmalar yaptılar, sonrasında yaratıcı etkinlikler ile konuya pekiştirildi.

img-20220310-215646.jpg

STEM Adventure in Nature eTwinning projesinde 8 Türk ortak okul ile 5 farklı ülkeden ortak okul işbirliğinde çalıştı. Öğrencilerin en meraklı oldukları dönemde doğayı STEM temelli etkinlikler ile keşfetmeleri hedeflendi. Sürdürülebilir kalkınma hedeflerinden temiz su, geri dönüşüm, toprak, temiz enerji kaynağı, tohumlar, bitkiler konularının çalışıldığı projede öğrencilerin teknolojik becerileri de desteklendi.

image-50454529.jpg

Proje, anasınıfı öğrencileri ile Eylül ayından Mart ayına kadar uygulandı. Projeyi okul öğretmenlerinden Havva Düzenli yürüttü. Katılımcı öğrenciler sertifikalarını okul müdürü Mehmet Akay’dan aldılar.

image-123986672.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.