Android İçin En İyi 6 Fotoğraf Tarama Uygulaması

Android İçin En İyi 6 Fotoğraf Tarama Uygulaması

İşte Android İçin En İyi 6 Fotoğraf Tarama Uygulaması...

1- Genius Scan: Bu uygulama; Evernote, Dropbox, Box ve diğer en çok bilinen depolama uygulamalarıyla uyumlu olarak çalışmaktadır. Akıllı sayfa tarama özelliği vardır. Bu özellik, taranması istenen belgeleri direk tespit edebilmeyi sağlar. Ayrıca bu uygulama, taranan belgeleri renkli veya siyah beyaza dönüştürmekte, birden çok sayfalı dosyaları PDF olarak taramak ve dosyaları paylaşmakta kullanılabilir. Bu uygulama ücretsiz olarak indirilebilmektedir.  

2- CamScanner: Herhangi bir belgenin fotoğrafı çekildikten sonra PDF haline otomatik olarak dönüştürebilen bir uygulamadır. Ücretli ve ücretsiz sürümleri bulunmaktadır. Fakat ücretsiz sürümde belgelere filigran eklenmektedir.

3- Tiny Scanner: Bu uygulama çekilen tüm fotoğrafları PDF formatına dönüştürerek kaydetme işine yarar. Renkli veya siyah beyaz taramalar yapılabilmektedir. Ek özellik olarak belgelerin korunabilmesi için şifre eklenebilmektedir. Bu uygulamanın ücretli ve ücretsiz sürümleri bulunmaktadır.

4- Adobe Scan: Yakın zamanlarda programlanmış bir uygulamadır. Bu uygulama her türlü belgeyi dijitale çevirmeye, aktarmaya yarar. Taranan belgeler Office dosyası olarak kaydedilebilir. Kaydedilen dosyalar Adobe Document Cloud'da depo edilebilir. PDF dosyasına dönüştürülebilecek belgelere örnek olarak; kartvizit, notlar, fatura, dilekçe, tebligat gibi belgeler gösterilebilir.

5- Office Lens: Microsoft'a ait bir uygulamadır. Bu uygulama taranan dosyaların türünü ve görüntüsünün isteğe göre değiştirilmesini sağlıyor. Ek olarak taranan dosyalara döndürme, kırpma gibi işlemler yapılabilmektedir. İşlemi bitmiş olan belgeler OneNote ve OneDrive hesaplarına kaydedilebilir. Dosya türü olarak Word ya da Powerpoint olarak seçilebilir. Objektifle bir dokümanı taratmak için dokümanla arka planın rengi farklı renk olmalıdır.

6- Scanbot: Fotoğraf tarama uygulamasıdır. Taranan dosyalar Google Drive hesabına otomatik olarak kaydedilir. PDF dosyasına dönüştürme özelliği de bulunmaktadır. QR kodu ve iletişim bilgileri de taranabilmektedir. Kaydedilen belgeleri paylaşma özelliği de bulunmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.