Android için Outlook yeni özelliklerine kavuşuyor...

Android için Outlook yeni özelliklerine kavuşuyor...

Microsoft, Outlook’u en iyi e-posta uygulaması haline getirebilmek için yeni güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl eklenti desteğine kavuşan Android için Outlook, spam e-postalara karşı bir savaş açmıştı.

Bu yılın ilk haftalarında yayınlanan güncelleştirme ile kullanıcıların gelen e-postaları doğrudan spam olarak işaretleyebilmesi mümkün hale geldi. Bunun yanı sıra önemsiz e-postalar klasörü tek bir dokunuş ile boşaltılabilir hale geldi.

Microsoft’un en basit e-posta uygulamalarında bile yer alan bu özellikleri neden güncellemeler ile sunduğu bilinmezken, Outlook yeni bir güncelleme daha aldı.

Android için Microsoft Outlook güncellendi!
 

Yeni güncelleme ile kullanıcıların e-postalardaki resimleri engelleyebilmesi mümkün hale geldi. Bunu etkinleştirmek için uygulamanın Ayarlar bölümünü açarak, resimlerin engellenmesini istediğiniz hesabı seçmeniz yeterli olacakır
Ayrıca, Outlook’un daha stabil ve hızlı bir şekilde çalışması için yapılan hata düzeltmeleri, performans iyileştirmeleri güncelleme notları arasında yer alıyor.

Exchange, Office 365, Gmail ve Yahoo Mail gibi servisler ile sorunsuzca çalışan Outlook, son dönemde en çok tercih edilen e-posta uygulamaları arasında yer alıyor. Android için Outlook’un yeni sürümüne Google Play’den ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.