Android kullanıcılarına, Apple Music müjdesi!

Android kullanıcılarına, Apple Music müjdesi!

Apple Music, Android telefonlarda kullanılmaya başlanalı yaklaşık üç yıl oluyor.

Android telefonlara verilen destekten üç yıl sonra, Apple yeni bir karar aldı. Apple’ın Music uygulaması, çok yakında Android tabletler için de kullanım desteğine kavuşacak. Şu an için yalnızca beta kullanıcıların kullanabildiği 2.7 sürümü, yakın zamanda herkes için kullanıma sunulacak.

Apple Music uygulamasının yeni betası, Android tablet desteğiyle birlikte, Android tabletlere yönelik yeni bir arayüz de barındıracak. Bu sayede Android tabletlerde kullanım, daha rahat bir hal almış olacak. Apple, son zamanlarda bazı uygulamalarını, üçüncü parti donanımlarla uyumlu hale getirmek için adımlar atıyor. Echo akıllı hoparlörler de, bu stratejinin bir parçasıydı.

Şimdilik bu yeni uyumluluğun, ne kadar başarılı olacağı bilinmiyor. Hazırda Apple’ın Music uygulamasını kullanmayan Android tablet kullanıcıları, Spotify yerine Music’i tercih edebilir mi? Tahmin etmek pek kolay değil. Ancak Apple, yurtdışında bulunan bazı servis sağlayıcıları ile anlaşıp, ücretsiz deneme aboneliği dağıtıyor. Bu da, Spotify’ı geçme konusunda ne kadar hevesli olduklarının bir özeti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.